Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
válasz
teleahocipöm #1071 üzenetére
Én épp most a hétvégén próbáltam ki (csak Live módban) a Lubuntut, de az nekem nagyon nem jött be. Az tuti, hogy atom gyors volt, én ilyen gyors OP-rendszert még nem láttam. Néha azt éreztem, hogy előbb megnyílik egy ablak, minthogy befejeztem volna az ikonjára kattintást...
Alapból, ha jól rémlik 120 Mb RAM-ot evett...
Viszont nekem annak a kinézete nagyon puritán volt. Szinte már használhatatlanul fapad. A tálca ikonjai alacsony felbontásúak, ha megnöveltem a tálca (bocs, Panel) méretét, akkor már rögtön pixelesedtek, és elcsúszott az egész. A Menü is a Win 95, 98-as korszakot idézi, csak még annál is alapabb. Szóval nekem nem tetszett annyira... -
Tamás88
őstag
válasz
teleahocipöm #1048 üzenetére
Linux Mint 12 LXDE-s változata CD-s, azt felteszed, és felfrissítgetsz a 16-ig. Amúgy már fillérekért utánad dobálják a dvd-írókat, de tényleg, valamint nem utolsó sorban erősebb a lézerjük, így olyan lemezeket is el tudnak olvasni, ami fölött a cd lejátszók elhasalnak, ezt saját tapasztalatból mondom. És nem azért írtam, hogy a pénztárcádba nyúlkálgassak, csak egy kicsit meglepődtem, hogy nincs dvd lejátszód.
-
Tamás88
őstag
válasz
teleahocipöm #1048 üzenetére
Linux Mint 12 LXDE-s változata CD-s, azt felteszed, és felfrissítgetsz a 16-ig. Amúgy már fillérekért utánad dobálják a dvd-írókat, de tényleg, valamint nem utolsó sorban erősebb a lézerjük, így olyan lemezeket is el tudnak olvasni, ami fölött a cd lejátszók elhasalnak, ezt saját tapasztalatból mondom. És nem azért írtam, hogy a pénztárcádba nyúlkálgassak, csak egy kicsit meglepődtem, hogy nincs dvd lejátszód.
-
Syl
nagyúr
válasz
teleahocipöm #1044 üzenetére
Ha nem akarod magad agyonszopatni, akkor Debian, Ubuntu vagy Arch alapú linuxokkal kezdesz.
-
válasz
teleahocipöm #1041 üzenetére
Vírusvédelem max. akkor kell, ha a windózos gépeid nem tudnak vigyázni magukra. Amúgy van NOD és Avast is Linuxra, viszont vírusok gyakorlatilag nincsenek. Spyware sem. A NOD + Avast meg fizetős Linuxon is...
"a LibreOffice-t feltelepítése"
Hát, ha ahhoz a disztróhoz nem tették be, akkor nincs benne. Ezért szokás kezdésnek valami mainstreamebb disztrót javasolni. Lubuntu, Xubuntu pl. jó lenne arra a P4-re.Meg mars a nagy Linux topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest