- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Mindenki tudja, hogy Ubuntu a linuxok istene, az "Egy linux mind felett..."... és a Mint őneki az ő prófétája (hogy Allah polírozza fényesre az ő telepítőlemezét)...
... Ámde egy atomos netbookra egy netbook-edition a legbizalomgerjesztőbb. A Manjaronak épp van ilyenje. Kipróbálnám a helyedben őt is.
Bejelentés -
Cathulhu
addikt
1 GB vagy kevesebb alatt az ubuntut felejtsd el, tapasztalatbol mondom. Lubuntu viszont remek ilyen gepekre. Amugy a mint igen szoros rokonsagban all az ubuntuval, szoval sok kulonbseget nem fogsz felfedezni. Most mint van nalam a cegnel es otthon is, de aprilistol ubuntut tervezek, jon az uj LTS.
#14: unity egy kalap ..., de kb 10 mp alatt rakhato ubuntura is cinnamon.
-
|DavidWoody|
tag
Tudom, hogy nem egeszen vag ide ez most, de gyakorlatilag ez is MINT. Neken az lenne a gondom, hogy van egy asrock e350m1 lapom, amin mar a dobozon is virit a 3d BD stb lejatszas, namost nekem win 7/8.1 alatt a yutub mar 720pn szaggat, mkv maximum 720p, 1080 nal mar teljes halal, feldobtam egy mintet par napja es ott is meghal egy 720pn is a rendszer. Ez mitol lehet? BD-t meg nem is probaltam soha, szerintem a 720BD is kinyirna nemhogy a 1080. Es termeszetesen a rendszer alap sebesseget is rettenetesen rossznak erzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest