- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Mindenki tudja, hogy Ubuntu a linuxok istene, az "Egy linux mind felett..."... és a Mint őneki az ő prófétája (hogy Allah polírozza fényesre az ő telepítőlemezét)...
... Ámde egy atomos netbookra egy netbook-edition a legbizalomgerjesztőbb. A Manjaronak épp van ilyenje. Kipróbálnám a helyedben őt is.
Bejelentés -
Cathulhu
addikt
1 GB vagy kevesebb alatt az ubuntut felejtsd el, tapasztalatbol mondom. Lubuntu viszont remek ilyen gepekre. Amugy a mint igen szoros rokonsagban all az ubuntuval, szoval sok kulonbseget nem fogsz felfedezni. Most mint van nalam a cegnel es otthon is, de aprilistol ubuntut tervezek, jon az uj LTS.
#14: unity egy kalap ..., de kb 10 mp alatt rakhato ubuntura is cinnamon.
-
|DavidWoody|
tag
Tudom, hogy nem egeszen vag ide ez most, de gyakorlatilag ez is MINT. Neken az lenne a gondom, hogy van egy asrock e350m1 lapom, amin mar a dobozon is virit a 3d BD stb lejatszas, namost nekem win 7/8.1 alatt a yutub mar 720pn szaggat, mkv maximum 720p, 1080 nal mar teljes halal, feldobtam egy mintet par napja es ott is meghal egy 720pn is a rendszer. Ez mitol lehet? BD-t meg nem is probaltam soha, szerintem a 720BD is kinyirna nemhogy a 1080. Es termeszetesen a rendszer alap sebesseget is rettenetesen rossznak erzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest