Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Bizony!
Nekem vannak fenntartásaim azzal kapcsolatban is, hogy mennyire játszik tisztán, de ez részletkérdés. -
Frod
addikt
És erre mondta, Shroud, hogy ez a magnum opus gaming terén, és minden más kb egy kalap kaki?
Hát ööö, oké.... -
lofagi
addikt
Én amit látok a videók alapján az nekem nagyon bejön. Nekem már rég hiányzik egy CS 1.6-os játék élmény. Ezzel pedig meg fogom kapni egy kis csavarral. A képességek itt nem úgy működnek, mint az OW-ban, mert itt inkább kisegítő dolgok, mint fő. Aki itt lőni nem tud annak hiába lesz ultija.
S azért nyilván van itt fiatal korosztály is akiknek ez teljesen új dolog lesz. RIOT, már tett el egy nagyon jól működő játékot, sok reményt fűzök hozzá! -
ribizly
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ez igaz a CS-re is.

-
markknight
nagyúr
A grafika szerintem rendben van, a pályák viszont nagyon kihaltak. Öröm az ürömben, hogy gyenge gépeken és szépen fog hasítani ezzel a grafikával.
-
ribizly
veterán
Nem hiszem. Most, hogy több gameplay videót is megnéztem egyre inkább az az érzésem, hogy ez igen kevés / idegesítő lesz. Van egy CS 1.6 szintű "grafika", 0 fizika, gagyi effektek, elnagyolb modellek, idegesítő (felesleges, zavaró, a karaktertől származó) beszólások.
Kipróbálom mindenképpen, de egyre kevésbé bíztató. -
Hellac
csendes tag
Nem vagyok egy grafika huszár, C64-en nőttem fel, de ez ocsmány ahogy kinéz, az animáció meg még borzasztóbb. Azért ilyen grafikai stílusban lehet normálisat is csinálni, pl. overwatch, paladins, fortnite, smite lehetne még sorolni ez mind néz ki valahogy.
de itt az összképpel is baj van, hogy ötlettelen, élettelen, nulla dizájn.
Elhiszem én hogy jók a játékmechanikák meg a szerverek, de ennyi elég? -
andor80
senior tag
10 éve is kicsit ciki lett volna ennyire ócska elhasznált "ötletet" kiadni....
-
törölt tag
Nékem ez túlontúl is CS szagú...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem vannak fenntartásaim azzal kapcsolatban is, hogy mennyire játszik tisztán, de ez részletkérdés.