- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
RaveForce #19 üzenetére
......
Tehát mire a 4GB kevés lesz, az azért nem holnap után, addigra garancia se lesz a telefonra, valszeg az akksi is már elég kaka lesz, és úgy eleve sokat már alapból nem fog érni a telefon3,3 éves a Note2-m most járt le a garancia (kiterjesztett). Idén vettem egy új aksit üveggyöngyökért. tehát van élet 2 év után is. A RAM-om viszont örökké kevés.
Idáig vártam a Note7-re mint biztos utódra. A 4G RAM viszont kiábrándít. Már nem vagyok biztos a cserében. Még pár hónap és jönnek dögivel a 6GB telefonok. Majd abból választok.
Csak a pálcikát sajnálom...
-
MrSealRD
veterán
válasz
RaveForce #19 üzenetére
Ja a 4 GB is elég bőven mindenre, - (ilyet hallottunk már 640KB-al is... ) - csak egyrészt ez pillanatnyi állapot, és megnézném hogy teszel bele +2-őt majd 2 éven belül amikor a használhatóság lesz a tét. Akkor majd cserélhetsz telefont. Ami értékvesztéssel jár mert a régin mindenképp bukód lesz. Az új ára meg biztos több lesz mint amennyit a régiért kapsz...
Tehát aki most ilyet vesz az nem lelki békéje miatt teszi és nem is az e-penis miatt, ahogy arra korábban utaltál... Nyilván a jelenben semmiféle előnnyel nem jár. A későbbi kényelmes működést fizeted ki most. Erre utaltam a 3 év 1GB példámmal.Nem tudom melyik az a hardverelem ami aminek a az elavulása jobban befolyásolja a használhatóságot mint a memória? Amikor a legtöbb esetben a memória kihasználtsággal küzdenek itt a fórumon is. Nem a CPU-ra pörögnek, nem a háttértár olvasási/írási sebessége...
Ez egy sztereotípia, hogy akik drága telefont vesznek azok biztos kőgazdagok... Van aki csak nem akarja szopatni magát 20Ft-os alultervezett vackokkal.
(#21) janeszgol: #12-es hozzászólásomban kitértem rá, hogy nem egyenes arányban számoltam... Ráadásul 3 éve ki merte volna jelenteni bárki, hogy most itt tartunk?
-
válasz
RaveForce #19 üzenetére
Én mondjuk még mindíg tartom az sgs2-met, igaz, kb 1 hónapja másodtelóvá nyugdíjaztam. Hogy az utód s7e meddig "él" meglássuk, fele árnál többet nem vagyok hajlandó 2 év alatt leírni, ami azt jelenti, h vagy megveszik a mostanit a gari lejárta előtt 2perccel féláron (nem valószínű), vagy 4 évig tartom a telót, ahogy a mostanit is.
-
janeszgol
félisten
válasz
RaveForce #19 üzenetére
+1
Meg azt nem mondhatjuk, szemben a fórumtárssal, hogy az elavulás lineáris lenne. Nem tudjuk. 3 éve az 1 giga ram király volt, ma már óvatosan fogyasztva még használható. De nem tudjuk és kár is kijelenteni, hogy 3 év múlva a 4 giga is ilyen lesz. Ha az MS és az UWP nem fog bukni, akkor lehet rá esély. Ha bukik, akkor nem hiszem.
-
Szakiii
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest