- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
De miért fukarkodnak az adatkerettel?Rá akartak beszélni valamelyik új csomagukra mert régi előfietőjük vagyok és kapnék" kedvezményt" belőle.Korlátlan hálózaton belüli és 100 perc hálón kívülit +300 mega netet adtak volna.De most komolyan mire elég az a 300 mega 2017-ben?Ha lefogy akkor vegyek aranyárban plusz adatot.Régebben ha lefogyott nem tiltották le hanem csak lekorlátozták 64kb-ra az még jó is volt de így...Mondtam a csajnak hogy nekem pont elég az a perc ami a mostani csomagomban van de a net az nagyon gáz azzal kéne valamit csinálniuk.A mostani csomagomban van 200 mb+500 mega féláron mert ugye régi és jó fizető user vagyok.De még az 700 mega is elmegy, hiába itthon és a melóhelyen wifiről nyomom.Nincs nekem bajom a telenorral de ez a felesleges spórolás az adatkerettel csípi a szemem.
-
Rusi
senior tag
Pontosan azért van ott a "hasonló" szócska.
De azért megnyugtató, hogy ha az egyik szolgáltató hirtelen 47-48 forint helyett 19 forintért is tud adni egy feltöltőkártyás percet, akkor a másik kettőnél is megvilágosodnak, hogy nekik sem kell közel 50 forintos percdíjat kínálni, jó lesz a 19/25 forintos is.
-
#Chris
tag
Csak én olvastam 'Valentin nap utáni d*gások'-at a Telenornál? xD
-
Depression
veterán
Ideje volt már, csak nem adhatják olcsón a telefonokat...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Csak éppen a Telekom drágább tarifacsomagot jelentett be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest