- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
De miért fukarkodnak az adatkerettel?Rá akartak beszélni valamelyik új csomagukra mert régi előfietőjük vagyok és kapnék" kedvezményt" belőle.Korlátlan hálózaton belüli és 100 perc hálón kívülit +300 mega netet adtak volna.De most komolyan mire elég az a 300 mega 2017-ben?Ha lefogy akkor vegyek aranyárban plusz adatot.Régebben ha lefogyott nem tiltották le hanem csak lekorlátozták 64kb-ra az még jó is volt de így...Mondtam a csajnak hogy nekem pont elég az a perc ami a mostani csomagomban van de a net az nagyon gáz azzal kéne valamit csinálniuk.A mostani csomagomban van 200 mb+500 mega féláron mert ugye régi és jó fizető user vagyok.De még az 700 mega is elmegy, hiába itthon és a melóhelyen wifiről nyomom.Nincs nekem bajom a telenorral de ez a felesleges spórolás az adatkerettel csípi a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest