Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrankee
senior tag
válasz
Vakegérke #10 üzenetére
Volt ilyen esetem is.
Levittem a routerem javíttatni a szervizbe,erre mondja a manus,hogy hagyjam a szereltetést,mert csak a bevizsgálás 4800 és 5500-ért már ad újat.
Ez is szimpatikus lépés volt,mert simán beveszi szervizbe és akkor nekem már kutya kötelességem lett volna fizetni.
Ilyeneket tapasztalva, az ember kezdi elhinni,hogy nincs minden veszve még. -
Nordic
Közösségépítő
Amúgy velem is történt hasonló. Mikor vettem a kocsimba előlapi panelt(kellett, hogy a fejegység alatt ne legyen tátongó lyuk, ugyanis a gyári rádióm két fejegység helyét foglalta el), akkor rendeltem mellé még fejegységet meg plusz kábeleket/átalakítókat, amiket javasoltak. 2 napra rá jött egy telefon az ottani eladótól, aki kedvesen közölte, hogy a rendszerükben látta a rendelésemet, és érdeklődött, hogy milyen kocsiba lesz a fejegység. Mikor közöltem vele, akkor egyből örvendezett(ismétlem Ő örvendezett), hogy de jó, hogy felhívott és rákérdezett, mert a 3 átalakító közül 2 nem is lett volna jó, valamint a két kábel amit megrendeltem teljesen felesleges, mivel azokkal rendelkezik az autóm, így ha nem gond azokat lehúzná(ez 3.000Ft-nyi összeg volt), valamint a megfelelő átalakítókat küldené, nem az általam rendelteket, amik megint csak olcsóbbak voltak azt hiszem úgy 1.500Ft-al. Nem győztem a férfinak hálálkodni egyrészt, hogy felhívta a figyelmem a tévedésre, másrészt, hogy megspórolt nekem 4.500Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest