- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
A statisztika sajnos vagy sem felejtős. A statikus, ha akarja az egekig emelhet egy vállalkozást, hivatalt, vagy épp a földbe döngölhet.
Csak egy példa. Magyarország határán belül él mondjuk 7 millió fő. Rájuk nézve a munkanélküliség borzalmasan nagy. Viszont, ha magyarnak tekintjük a külföldön élő magyarokat, illetve azokat akik felvették a magyar állampolgárságot, akkor menten jobb a helyzet. Az más kérdés, hogy statisztikailag, látszólag...
Nem túlzás! Vannak esetek, amikor behívnak elég sokszor, majd a kapitányság Csipkerózsika álmából felébredve adja a végzést, hogy Ők innentől köszönik nem tudnak mit tenni, a bizonyítási eljárás téged terhel, mehetsz igényt érvényesíteni a bíróságra.
Ahogy már korábban volt szó róla, a vevői rétegnek körültekintőnek kell lenni. Elvégre, ha Én megakarok venni valamit, akkor az Én kötelességem arról meggyőződni, hogy az adott termék nekem jó!
Én személy szerint épp ezért szoktam ragaszkodni, hogy hozzám jöjjenek.
Egyrészt kényelmesebb és személyesebb. Másrészt nem mondjuk a Westend előtt fog az illető egy processzort tesztelni.
A (pl.) Tescoba is elmész, ha valamit szeretnél vásárolni, és nem a Tescot kéred meg, hogy hozza már neked oda valamelyik sarokra.Csak ugye sokan kényelmesek, felületesek és rohannak! Utólag meg jajgatnak, hogyha valami nem jó. Ami valljuk meg, az esetek többségében azért nem jó, mert a vevő rohan, és fingja sincs, hogy miket kellett volna megnézni.
A piaci értékesítések során azért még mindig sokkal több pozitív kimenetelű üzlet köttetik meg úgy, hogy mindkét fél korrekten áll a dolgokhoz. Ezzel elkerülhető a későbbiek során a veszekedés és/vagy jogi eljárás, és még kismillió dolog.
Ahogy mondani szokás üzletkötés során: Társnak kell lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest