Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
" káván kapnak helyet és nem a kijelző alatt "
Látom alapvető fizikai törvényekkel vannak problémáid.
Hogy hang keletkezzen rezonáltatni kell valamit. Ez az anyag nem mindegy mi és hely kell neki valamint olyan közeg amiben terjed a hang.
A CMOS szenzorok egyre kisebbek ez tény, ellenben magának a képalkotásnak a technikája viszont megköveteli, hogy fény kerüljön a szenzorra aminek szintén hely kell valamint fény áteresztő képesség.
Az egyéb szenzorok szintén valami külső behatást figyelnek amihez szintén kell a hely és a külső forrás.
Persze vannak workaround-ok mint a kijelző üveg rezonáltatása vagy az OLED pixelek kikapcsolása és a fény beengedése sőt akár egyéb szenzorokat is tudnak kijelző alá építeni... DE ezek csak workorund-ok nem valós megoldások, nem tart ott a technológia, hogy ezeket egy lapon lehessen emlegetni. Tech demo, f-sz méregetés és hasonló dolgokra jók még csak.
Persze megvan az a réteg akinek ez jó napi felhasználásra is nem is ezt cáfolom, ellenben magának a tecnológiának amit használnak még kell idő, hogy uyganazt a minőséget produkálja amit kávába építve.A motorikus elemeket meg szóra se méltatnám, már csak Murphy miatt se.
-
Divinity
őstag
válasz
Juhaszatti #54 üzenetére
Igen így tartom jobb kézben én is. OP6-nál rendszeresen előfordult amikor a másik oldalát akartam elérni, hogy a tenyerem hozzáér a kijelző széléhez és érintésnek veszi. Bár még mindig jobb volt mint anno az S8-amnál, ott ez kb használhatatlanná tette egy kézzel, sőt votl, hogy kettővel is.
Sőt, mi több, jelenleg is előfordul, hogy benyúlok, a normál méretű oldalsó kávával rendelkező P2XL-emen is. -
Divinity
őstag
Hátul fogod előre nem lesz, kész röhej
mind már el nekem, hogy fogsz meg egy oldalsó káva nélküli telefont úgy, hogy a markolás ne okozza azt, hogy hozzáérsz az oldalához. Persze meglehet csak kényelmetlen, ezt mondom.
A kamera, szenzor, hangszóró meg egy kutya. Ülj le de tanulmányozd át a fizikát mi kell mindegyiknek. Az, hogy a-ban de b-ben is szar valami az nem releváns dolog. Mi az a fals? Amikor a fizikának mondasz ellent.Nem személyes véleményem, tetszéseket kell egymás mellé rakni hanem tényeket.
Persze a Trabant de egy Tesla közül van akinek a Trabi jön be jobban de attól kevesebbet tud.
-
Divinity
őstag
Miért lenne relatív?
Mivel teljes kijező így ha rámarkolsz hozzáérsz a széléhez. Ergo nehezebb, bajosabb használni.
Már miért ne hozna kompromisszumot kamerában? Ha már csak mondjuk csak azt nézzük, hogy 1 vagy 2 az már kompromisszum. Speaker szintén. Ha nincs hely nincs hang, sima fizika. Szenzoroknál bármire gondoolok amik eddig ott ültek. De akár a notif ledet is fellehetne hozni. Szóval ne állítsd azt, hogy teljesen ugyanaz két telefon és csak a design más. Az, hogy neked ilyenekre nincs szükséges az már más kérdés de az állításod fals. -
Divinity
őstag
Igazság szerint nekem tetszik, eddigi legszebb Pixel és a piacon is megállja a helyét.
Nem vonzott ez a full káva mentes dolog sose, a notch is förtelmes a lyuk meg még rosszabb. Majd ha minent tudnak szépen integráln ia kijelző alá és megodlják, hogy megtudjam fogni a telefont rendesen anélkül, hogy az oldalán tapicskolna a tenyerem majd akkor lesz értelme. Szerintem.
Sőt, én még a chin-t és beáldoznám front firing hangszórónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest