- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Hát én nem lepődnék meg ha idővel kiderülne hogy az Intel már régóta tudott erről, csak ügyesen elhallgattattak mindenkit aki nyilvánosságra akarta hozni...
Persze ennek ellentmond, hogy még a Coffee Lake is ezzel a sebezhetőséggel jött ki, és ha tudnak róla azért szépen csenben befoltozzák, de ha nagyon összeesküvés-elméleteket akarunk gyártani szerintem viszonylag könnyen találhatnánk okokat arra, hogy miért nem akarhatták befoltozni a rést a pajzson.
@cain69
Oké ezt értem, meg jogos, meg minden, de akkor is ugyan annyira vagyok így fenyegetve mintha pl. egy keyloggerrel vagy hálózati lehallgatással vagy bármi más módon lopták volna el a loginom.
Így továbbra is tartom azt, hogy ez csak n+1 módja ennek, és nélküle is, ill. a felfedezése előtt is hasonlóan védtelenek voltunk az account lopásokkal szemben, a 2FA viszont ugyan olyan könnyen megakaszthatja ezeket a támadókat is.Vigyázni kell a telefonra, vagy tartani külön (pl. egy régi leselejtezett) készüléket csak authentikátoroknak és ennyi.
-
-
Carlos Padre
veterán
Nem vagyok fanboy, csak sosem tetszett ahogy az Intel izomból és sumáksággal kiszorította az összes vetélytársát a piacról. Ki emlékszik ma már olyan nevekre, mint Alpha, Mips, Sparc stb... vagy olyan cégekre mint Silicon Graphic, vagy Intergraph? De akkor sem itt tartanánk, ha az AMD tőkeerős cég tudna lenni.
De abban sem vagyok biztos, hogy nem voltak tisztában a potenciális veszéllyel, csak a pillanatnyi teljesítmény többlet sokkal fontosabb volt a profit szempontból, mint egy jövőbeli esetleges biztonsági incidens.Az Intel fanboyoknak meg kijárt már egy nagy pofon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest