- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én próbálkoztam guglimaps-el, navigációra nem használható, néha még az utcanevek sem stimmelnek, relatíve sok az anonymus, és nem Tiszaszétszaródon csekkoltam.
A kaput az tette be, amikor Bp egy elég frekventált helyén voltam egy 3-4 éve megépült lakóépületben, aminek a helyén a kuglimaps egy legyalult földhányást mutatott, az utca meg anonymus volt.
Oké, Magyarország meg miegyéb, megértem, nem egy lényeges valami. Ettől függetlenül az egyik legbénább googleapp-nak tartom a mapset. Mocsokmód szívja az adatot, döglassú tud lenni, a műholdképek, de még a térképek is outdated-ek (Nyíregyházán találtam olyan részt, ami legalább 10 éves felvétel. Nem tudom, honnan rekkentették a fotót, de azért ez már gáz).
Szóval merrem azt mondani, hogy ez a teljesen használhatatlan "streetview" dolog maximálisan belefér a googlemaps szolgáltatáscsokrába. Ezzel sem lett jobb.
-
Morden24
nagyúr
A vakujjájobbágy-faktoron kívül ennek mi a tököm értelme van? Navigációra teljesen alkalmatlan. Most komolyan. Tudom, google, tehát jó.
De mire?! Parkolóhelyek keresésére outdated fotókon?
(#5) Typhoon47: Életszerű és szebb? A navigáció egy használati eszköz. Ez most olyan, mintha azt mondtad volna, hogy a google legújabb csavarhúzókészlete életszerű és szebb, mert virágalakú a csavar feje. Igaz, csavarni nem lehet vele, de szép
Amúgy szerintem sok életszerűség nincsen benne, kíváncsi vagyok, mik a dátumai az utcaképeknek. Ez szerintem egy tipikus lufballon-fícsör. Olyan semmirenemjó, de arra látványosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest