Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
Jó kis cucc,utazáshoz.és az ára is elfogadható
-
HaZse
őstag
Elméletileg lehet mp3-asokhoz is kötni.
-
HaZse
őstag
A hangjára kíváncsi vagyok.
Speciel nekem ez van. nagyon nagy hasznát vesszük, ha filmezünk utazás közben ha rossz az idő. Vagy csak zenét hallgatunk.
-
banhammer
veterán
Ezzel se fognak falat dönteni.
-
blueMerle
veterán
Ez az a termék aminek egészen addig nem értttem az értelmét amíg be nem krepált a Fujitsu notebookon az alaplapi hangkártya (totál megadta magát, csak recsegés volt hallható a beépített hangszórókon és a jack kimeneten keresztül is) Ugyanis ezek a cuccok, bármilyen hihetetlen de tul. képp mini külső hangkártyák is egyben, így igaz külsö eszközzel de van hang muterom notebookján
-
dudika10
veterán
Ha raksz bele 2-3 AA elemet (akksit) akkor az is 3-4,5V.
Na mert mi a baj az USB tápjával? Ilyen kategóriában oly mindegy.Ha hordozható hangszórót akartak volna gyártani telefonokhoz, mp3-hoz ... akkor nem USB-s lenne. De mivel laptophoz szánták, USB-s lett.
misx: naná, hogy van benne, pont ezért írtam amit.
-
imisomogyi
aktív tag
Teljesen korrekt szerkezet, jó árral! Nekem a Verbatim cuccok amúgy is jól bírták eddig.
Egyébként az előttem szólóval értek egyet. Az USB itt nem rossz választás, tápellátás biztosítva..... -
fi:zi'k
nagyúr
És mi lenne, ha USB helyett jacket használnának?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest