- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROFL?
Szerinem gőzöd sincs mit beszélsz.
Tisztában vagy azzal, hogy milyen hardveres háttér kell a 3D Vision-höz?
Ugye azt is tudod, hogy a felhasználók egy része nem tudja használni, mert valami kellemetlen fizikai tünetet okoz?
Azt is tudod minél tovább használják, annál nagyobb számban fordul elő a kellemetlenség?
Ugye pontosan értesült vagy a támogatott játékokkal kapcsolatban is?Ha ezekkel tisztában vagy, akkor le tudod vonni a következtetést, hogy mekkora siker lehet a 3D Vision?
MOD: Na, csak most néztem meg az adatlapod, látom már nagyon készülsz a 3D Vision-re.
Attól, hogy te megvetted, még pofáraesés lesz. Pont úgy, mint a physx.
-
buherka
addikt
Te lenni Troll?
A troll nagyon kitartó, nem adja fel, és a lassan elhaló témákba is képes "új életet lehelni" néhány jól irányzott övön aluli kommenttel. Minél jobban le akarják rázni, annál jobban ragaszkodik a társasághoz, számára az jelent sikerélményt, ha minél több hozzászólót sikerül felbosszantani. Ha belefutunk egy trollba, nem sokat tehetünk; egyetlen hatásos fegyver akad: a mellőzés. "Do not feed the troll" hangzik az angol szólás, azaz ne reagáljunk a gyakran rafináltan megfogalmazott támadásokra. Ha adjuk a troll alá a lovat, válaszolgatunk neki, meddő vitába bonyolódunk, azzal a többi kommentező haragját is magunkra vonhatjuk. A jótanács: ne reagáljunk a provokációra!
Hozzáteszem az én szemem sem bírja a 3D-t, majd kifolyt az Avatar alatt is az IMax-ben.
Amikor hazamentem a film után, még akkor is könnyezett a szemem. Nem bírtam újságot olvasni, mert összefolytak a betűk.
Totál megzavarodott a látóközpontom.Eddig ez a 3D-s móka számomra is nagy csalódás.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy tudom, hogy az atinak is van 3D-s technikája, sőt fejlettebb is, mivel passzív polarizált szemüveges, nem pedig shutteres, mint amilyen az nvidia megoldása. Igaz ahhoz még drágább monitor kell, de nincs villódzás. Elterjedni egyébként még jó ideig nem fog ez a 3D-s dolog, mivel eleve szükséges egy erős vga, egy drága monitor és még a 3D-s készletet is meg kell venni hozzá. A shutteres megoldás meg zsákutca, mégha az az olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest