- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Lejárt a szerkesztés:
Ami a legtöbbet esett az a BV8000pro(eddig nem jól írtam , nem 8800, csak 8000), nagyon sokat kapott, betont, 100km/h-al elhagytam motorról Sírok közelében, végigpattogott lépcsőn, sziklán, ott azért csodálkoztam, hogy nem tört silánkosra a kijelző, szerintem csak szerencséje volt, a végső döfést a sok rázkódás adhatta meg neki egyszer már nem kapcsolt be 3 évet élt.
Ez a Wifi és GSM probléma jellemző volt az összes CAT termékre. Na meg a beragadó programok, simán betettem a táskába és tűzforróan vettem ki, csak a hard reset segített rajta. Gyorsan el is passzoltam őket. -
Tamás9x
őstag
Az a baj az ilyen eszközökkel, hogy azt sugalják, a masszív burkolat alá kapunk masszív hardvert is.
A kínai piac évtizedek óta erre alapoz, mi pedig sírunk rajta mintha még sose történt volna ilyen
Jó az xcover, nem erős, de legalább még a burkolata is szarnálam nagyot esnek, fesztivál építéskor bontáskor kapnak hideget meleget, nem egy kolléga telefonja adta már be az unalmast amikor ráterhelt valamivel, figyelemtlenségből, vagy nekidőlt egy hegyesebb résznek és a farzsebben volt a telefon, apple wach is hullott már el nem egy...
Van, hogy szakadó esőben kell dolgozni, és kapkodva, fáradtan... S62 is itt adta be az unalmast, az nem xcover szint pedig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest