- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Lejárt a szerkesztés:
Ami a legtöbbet esett az a BV8000pro(eddig nem jól írtam , nem 8800, csak 8000), nagyon sokat kapott, betont, 100km/h-al elhagytam motorról Sírok közelében, végigpattogott lépcsőn, sziklán, ott azért csodálkoztam, hogy nem tört silánkosra a kijelző, szerintem csak szerencséje volt, a végső döfést a sok rázkódás adhatta meg neki egyszer már nem kapcsolt be 3 évet élt.
Ez a Wifi és GSM probléma jellemző volt az összes CAT termékre. Na meg a beragadó programok, simán betettem a táskába és tűzforróan vettem ki, csak a hard reset segített rajta. Gyorsan el is passzoltam őket. -
Tamás9x
őstag
Az a baj az ilyen eszközökkel, hogy azt sugalják, a masszív burkolat alá kapunk masszív hardvert is.
A kínai piac évtizedek óta erre alapoz, mi pedig sírunk rajta mintha még sose történt volna ilyen
Jó az xcover, nem erős, de legalább még a burkolata is szarnálam nagyot esnek, fesztivál építéskor bontáskor kapnak hideget meleget, nem egy kolléga telefonja adta már be az unalmast amikor ráterhelt valamivel, figyelemtlenségből, vagy nekidőlt egy hegyesebb résznek és a farzsebben volt a telefon, apple wach is hullott már el nem egy...
Van, hogy szakadó esőben kell dolgozni, és kapkodva, fáradtan... S62 is itt adta be az unalmast, az nem xcover szint pedig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest