- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yany
addikt
Abu, a geometriai élek simításán túl a textúrák szépítése számomra minimum egy nagyságrenddel kevésbé kritikus, mint az MLAA borzasztóan vibráló képe mozgás alatt. MLAA nélkül egy GPAA nekem sokkal szebb, mint GPAA nélkül az MLAA. És ezt már a gyakorlat alapján mondom... (de persze ízlések és pofonok).
-
Yany
addikt
Többen is írjátok ezt a felbontás dolgot. Nem értem ezeket az embereket. Semmi köze a felbontáshoz, kifejezetten a képpontmérettel van összefüggésben az AntiAliass létjogosultsága. A felbontás növelésével a képátló is (hellyel-közzel) arányosan nő, így semmivel sem kevésbé recés az én 24"-os 1920x1200-as monitoromon egy jelenet, mint mondjuk egy 17"-os 1280x1024-esen. Sőt, utóbbinak kisebb a Dot Pitch-e, úgyhogy azon még kevésbé is dob, mint a FullHD+ monitoromon.
-
Yany
addikt
Hm... nagyon jól hangzik. Csináltam nagyobb képeket:
[GPAA OFF]
[GPAA ON]"Az algoritmus működéséből kiderül, hogy nagyon jó eredményt adhat a vízszinteshez és a függőlegeshez közeli élek simításánál. A köztes úgymond átlós vonalak esetében azonban már nem biztos, hogy tökéletes lesz a képminőség, de a fejlesztő elmondása szerint még így is nagyon jó a végeredmény, amiről az alábbi összevetés árulkodik."
Röpke tapasztalataim szerint kiváló átlósan is, simán felveszi a versenyt az MLAA-val, ahogy elnéztem. Megnéztem kontrasztosabb és kevésbé kontrasztos helyeken is. Sőt, a mellékelt képeken a közeli, párhuzamos éleket is bemutatom. Semmivel sem rosszabb a kép az eredetinél, mégha nem is (sokkal) jobb. Sőt sőt...(!) ami a legnagyobb bajom az MLAA-val, hogy mozgás közben a lépcsőzetesség és vibrálás borasztóan látszik, az itt egyáltalán nem jelentkezik(!). Bezony ám, ez az AA (legalábbis ebben a demo programban) gyönyörű! Szóval örülnék, ha elterjedne. Ja és mindezt egy Geforce 8500GT-n néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest