Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pushalias #116 üzenetére
Igen erre céloztam (#118) this is life, csak úgy látszik nem ment át.
MR007RM Most pedig a Nokia sütkérezik a sikerben és az anyagiakban Tehettél volna egy smileyt, mert még valaki elhiszi...
this is life Én még sokáig nem fogok új mobilra vákyni, így hogy semmi nincs ami a 808-ast mostanában leválthatná. Lehet addig használom míg szét nem esik.
-
válasz
pushalias #120 üzenetére
Nem az eros vetelytars a jo a szo hanem ,hogy egy innovativ eszkoz jelent meg a piacon (iphone) erre ok nem leptek idoben ,ezt a google tette meg a sajat rendszerevel,amikor meg lehetosege lett volna felvenni a kesztyut a nokianak nem tette a vegeredmeny meg ez lett ami napjainkban van.
-
válasz
pushalias #116 üzenetére
Szerintem szovegertelmezesi gondjaid vannak,arra celzott hogy az n97-n8-808 kozotti szoftvereinek valtozasat veszed alapul ,igen csak lathato a fejlodes ,persze ez csak akkor kovetheto nyomon ha az ember kezeben volt a fent emlitett keszulekek mindegyike. Az mar mas kerdes hogy ennek a fejlodesnek gyorsabb utemben kellett volna vegbe mennie.
Quasi_modo arra celzott hogy a nokianak a symbivel csak az elmult par eve gyenge az okos telefonok piacan,amig nem jottek a tapi mobilok ok diktaltak,de ez megvaltozott nem kicsit...nem bantani akarlak,de olvass es ertsd is ami le van irva.. -
válasz
pushalias #112 üzenetére
Amiről Te beszéltél azt úgy hívják, hogy "szemlellenző".
Ezért van az, hogy az emberek kockák.
Legjobb példa erre a rendőrség itthon is. /mindig adnak témát./
Novemberben 20 fok. Rendőreink téli gúnyában sülnek...
Mert naptár szerint tél van!Szóval a józan paraszti ész sokakból hiányzik. Az iskola sokakat ezzel tesz tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged