- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Van nekem egy Acer extensa 5630ez készülékem.
Jó lenne-e bele az Acer travelmate 420-as készülék LCD kijelzője?
Köszönöm a válaszokat. -
hallador
addikt
Reméljük ezek az Extensa-k jobban sikerültek, mint az elődök, azokkal nagyon komoly problémák voltak, sok mindenre alkalmasak voltak kivéve munkára. Maguktól tört el, olyan anyagból volt 1 - 2 éven belül.
Azt nem egészen értem miért volt szükség ezekre a gépekre a TravelMate P200-as széria mellett?
-
caprine
senior tag
De ekkora árba hogy fért bele a dedikált VGA? Vagy az alapban nincs benne az nvidia?
-
Tikakukac
titán
Van pár ismerős nagyobb felbontású masinákkal, nagyon viccesek ahogy hunyorítanak időnként desktop felületen.
Valóban vicces ismerősök lehetnek, mert még a szöveg méretezés opciót sem ismerik, amit éppen erre találtak ki
Az "ebben a kategóriában" nem létezik. Amelyik cégnek kell valami gép, ott azért kell, mert azt használni fogják. Ergo ha gáz van kéne rendes gari. Ami itt nincs. Ez egy erőszakolt dolog, mint a 80k-s új gép. Ennyiből szemét van, amivel meg tudják fogni az árcédulát hajszolókat.
-
nebulo
tag
BOCSI: (#4) Meteorhead-re akartam válaszolni.
Nekem van egy 16"-os notebookom van a fent említett felbontással. Én speciel e-mailezésre, újságírásra és tanulásra használom, tökéletesen elegendő elegendő. Van pár ismerős nagyobb felbontású masinákkal, nagyon viccesek ahogy hunyorítanak időnként desktop felületen.
Amúgy is, ez nem egy felső kategóriás masina, ebben a szegmensben nem elvárás az ilyen. Vagy a várható árazást nem olvasta senki?
-
törölt tag
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
ugye tudod, rengeteg féle munkát lehet végezni egy képernyőn...
ja nem, egy számítógépes fórumon vagyunk. bocs. -
angyalpc2
aktív tag
netezős facebookos gép esetleg kis excel world...meg talán filmnézés
-
Reggie0
félisten
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
No meg a tapipad. Igazabol az ara kompenzalja, hogy mennyire fos.
-
Tikakukac
titán
Gariból gondolom vadorzó gondolat egy combosabb, mint elvisszük Brnoba aztán vagy visszaküldjük jól vagy csapunk még 2 kört vele a biztonság kedvéért, ugye?
-
Meteorhead
aktív tag
Munkavégzésre szánva. Ilyen felbontás mellett egyedül arra alkalmatlan.
-
Coyot
őstag
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Pont ezt akartam írni
-
osztraksajt
őstag
"A masinák operációs rendszerrel és anélkül is megvásárolhatóak lesznek két év garanciával 99 00 forintos kezdőáron."
Az ár nem lett tökéletes, de ha mégis akkor annyiért az egész készletet felvásárolom gondolkodás nélkül.
-
sanzi89
addikt
A pontos konfigok és árak tudatában, akár még sikeres cuccok is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest