- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
King Unique #169 üzenetére
Eléggé leegyszerűsítése a témának, hogy akinek nem tetszik ez az operációs rendszernek csúfolt trágyadomb, az csak MS hater lehet, vagy XP-n ragadt ősember...
Nem mondom, hogy 3.1 óra Winezek, mert nem vagyok olyan öreg, de azért aktív használat mellett megfordult a saját gépeimen XP, Vista, 7, 8.1, 10 (valamelyik tavaly nyári, meg most a CU), pendrive-on vagy dualbootként Crunchbang, Crunchbang ++, Bunsenlabs, ElementaryOS, Ububtu, Lubuntu, Xubuntu, Ubuntu GNOME, OpenSUSE, Arch, Manjaro, Porteus, Android_x86, RemixOS és valahogy ebből a listából bármelyiket ezerszer boldogabban választanám fő rendszernek a Win10-zel szemben. Beszédes, nem?
-
dugo_
veterán
Milyen felajánlották?
DD Ez egy elég enyhe szó rá.
Két éven át olyan érzés volt Win7/8.1-ezni, mint ha waterboardinggal vallatnák az embert. Naponta egyesével bogarászni a frissítéseket, folyamatosan újabb, frissített scripteket szerezni, amivel ideig-óráig megállítható volt az az őrület...Felkínálta a régi T500-amra is, azt már csak én tudom, hogy azon kb semmi nem működött volna vele, de azért tukmálta. Ha mégis frissítek "ingyen", akkor nyertem volna egy fasza újratelepítést, gondolom órabérben kiszámlázhatom a MS-nak.
Meddig kéne görgetniük a régi operációs rendszereket?
Napra pontosan addig, ameddig vállalták.
-
dugo_
veterán
Egyébként nagyon fasza a patch, feldobtam azt a pár hiányzó, mellőzött frissítést, megpatcheltem, így most a rendszer is friss és a WU is működik. Remélem aktív lesz a jövőben is zeffy és életben tartja a projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged