- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Végre egy videó kiadás előtt álló telefonról, aminek haszna is van. Úgy látom, nem lesz rossz készülék. Nekem biztosan elég lenne mindenre, amire egy telefont használok.
-
Depression
veterán
szép. Mekkora ennek a kijelzője, gugli sem segített
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
veterán
válasz Depression #2 üzenetére
Ha minden igaz, 3.8"
-
Zirowe
nagyúr
Azért én már kevésnek tartom egy 2010 év vége fele még meg sem jelent telefonban egy 800mhz-s procit, aminek még csak gpu-ja sincs (nem szerepel a cikkben, de persze lehet megint van benne, csak a driver nincs kifizetve), remélem nem vagyok ezzel egyedül..
és persze továbbra is érintőgombok...[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
veterán
Ha egy telefont egy 800 MHz-es CPU meghajt és nem lesznek lassulások, miért kellene bele erősebb? Bizonyára a pozicionálásban is közre játszik, milyen CPU-t kap egy telefon.
Nincs GPU-ja? Ezt hogy érted? Ha a hír igaz és MSM7230 van benne, akkor még OpenGL ES 2.0 és OpenVG 1.1 támogatása is van.
-
Rickazoid
addikt
-
Depression
veterán
Szerintem kell, hogy legyen benne 3D, hisz az én 800MHz-es samsung procim a videón látható 3D-s résznél 2-3, froyoval (ill. frozen eclair) pedig 4-5 fps-t ér el. 4-5x ször jobb lenne ez a proci 3d nélkül is?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
m@xsys
senior tag
Jó készülék!
Milyen zene a videó alatt? -
BloodRay
veterán
Ez a készülék nagyon bejön, még a kijelző mérete is pont elég lenne.
Ennek a tesztjére majd kíváncsi leszek(bár tudom még messze van)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Nordic
Közösségépítő
Bejövős, nagyon is. Pont elég lenne mindenre. Istenem mekkora dömping lesz itt karácsonykor .
-
Hobbbyt
őstag
Bocsánat de nemigazából értem ,hogy ez nekünk most miért jó?
"Az Android Central jóvoltából újabb videón is látható egy Microsoft Bing keresőmotorral felszerelt Android prototípus, mely várhatóan" Vagyis miért kell ennyire kihangsulyozni a Bing keresőt? Nem értemAmúgy maga a "telefon" nekem is tetszik Szivesen megfogdosnám. Valahogy mániám a fizikai qwerty
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
peterk
senior tag
"Bocsánat de nemigazából értem ,hogy ez nekünk most miért jó?
"Az Android Central jóvoltából újabb videón is látható egy Microsoft Bing keresőmotorral felszerelt Android prototípus, mely várhatóan" Vagyis miért kell ennyire kihangsulyozni a Bing keresőt? Nem értem..."Hát elég furcsa, hogy a google oprendszerén pont azt a funkciót látja el a rivális megoldása, ami tulajdonképpen híressé és sikeressé tette a google-t. Ez valami olyasmi, mintha a windows-ra mondjuk az apple írná a felhasználói felületet, vagy a directx-et.
Az más kérdés, hogy nem igazán értem, hogy mi ebben a ráció. A google kereső miért nem volt jó?
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
HardRic
addikt
Hihetetlenül gyönyörű telefon. Hacsak a hátlapja nincs elrontva, akkor átveszi a szépségkoronát az iP.3G(S)-től vagy a HTC Legendtől. Ilyen ütős designt ritkán látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...