- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hihetetlenül gyönyörű telefon. Hacsak a hátlapja nincs elrontva, akkor átveszi a szépségkoronát az iP.3G(S)-től vagy a HTC Legendtől. Ilyen ütős designt ritkán látok.
-
"Bocsánat de nemigazából értem ,hogy ez nekünk most miért jó?
"Az Android Central jóvoltából újabb videón is látható egy Microsoft Bing keresőmotorral felszerelt Android prototípus, mely várhatóan" Vagyis miért kell ennyire kihangsulyozni a Bing keresőt? Nem értem..."Hát elég furcsa, hogy a google oprendszerén pont azt a funkciót látja el a rivális megoldása, ami tulajdonképpen híressé és sikeressé tette a google-t. Ez valami olyasmi, mintha a windows-ra mondjuk az apple írná a felhasználói felületet, vagy a directx-et.
Az más kérdés, hogy nem igazán értem, hogy mi ebben a ráció. A google kereső miért nem volt jó?
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Bocsánat de nemigazából értem ,hogy ez nekünk most miért jó?
"Az Android Central jóvoltából újabb videón is látható egy Microsoft Bing keresőmotorral felszerelt Android prototípus, mely várhatóan" Vagyis miért kell ennyire kihangsulyozni a Bing keresőt? Nem értemAmúgy maga a "telefon" nekem is tetszik
Szivesen megfogdosnám. Valahogy mániám a fizikai qwerty
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Bejövős, nagyon is. Pont elég lenne mindenre. Istenem mekkora dömping lesz itt karácsonykor
.
-
Ez a készülék nagyon bejön, még a kijelző mérete is pont elég lenne.
Ennek a tesztjére majd kíváncsi leszek(bár tudom még messze van)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Jó készülék!
Milyen zene a videó alatt? -
Szerintem kell, hogy legyen benne 3D, hisz az én 800MHz-es samsung procim a videón látható 3D-s résznél 2-3, froyoval (ill. frozen eclair) pedig 4-5 fps-t ér el. 4-5x ször jobb lenne ez a proci 3d nélkül is?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Ha egy telefont egy 800 MHz-es CPU meghajt és nem lesznek lassulások, miért kellene bele erősebb? Bizonyára a pozicionálásban is közre játszik, milyen CPU-t kap egy telefon.
Nincs GPU-ja? Ezt hogy érted? Ha a hír igaz és MSM7230 van benne, akkor még OpenGL ES 2.0 és OpenVG 1.1 támogatása is van.
-
Azért én már kevésnek tartom egy 2010 év vége fele még meg sem jelent telefonban egy 800mhz-s procit, aminek még csak gpu-ja sincs (nem szerepel a cikkben, de persze lehet megint van benne, csak a driver nincs kifizetve), remélem nem vagyok ezzel egyedül..
és persze továbbra is érintőgombok...[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
válasz
Depression #2 üzenetére
Ha minden igaz, 3.8"
-
szép. Mekkora ennek a kijelzője, gugli sem segített
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Végre egy videó kiadás előtt álló telefonról, aminek haszna is van.
Úgy látom, nem lesz rossz készülék. Nekem biztosan elég lenne mindenre, amire egy telefont használok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét kamerák előtt pózolt a Microsoft Bing keresővel felszerelt HTC Merge.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest