- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
habár igazad van rövidebb mint egy z2 de viszont szélesebb egy kicsit a z2 nél, a samsung meg sose volt káva harcos ,mindegy azért kíváncsian várom mit fog gurítani QHD+ fém keret +s805+3GB ram az üzem idő biztos nem lesz olyan jó mint az s5 -é szerintem kamera is úgyanaz lesz... szolgáltatoknál vajon lesz?
-
AS
félisten
Még egy..
-
AS
félisten
Első igazi kép.
-
-
Bar1
aktív tag
Ezen a fényképen nagyon szép előlről a készülék, igazán keskeny a káva és alul-felül sincs annyi felesleges nagy hely, mint pl. aziPhone 5-nél és a szögletesebb formák miatt itt -a Samsung-stílusjegyek ellenére-nem is nőies a telefon és simán veri az M8-at. Hátul viszont fantáziátlan, csúnya az akkunál a kidudorodás, nem olyan nemes unibody, mint az M8. Ha az M8-nak ilyen keskeny kávája lenne és a fekete HTC-sávot minimálisra csökkentenék elől, az lenne az ideális telefon.
-
domos
senior tag
Kivancsi vagyok Note 4-bol lesz-e ilyen fem verzio. Remelem igen.
-
Keem1
veterán
Nem tudom, lesz-e ilyen telefon valaha, de a kétkedők felé visz, hogy a kijelzőn lévő dátum 2012. szeptembere, miért lenne alapbeállítás ez egy 2014-ben megjelenő telefon esetén?
-
MartOOn
addikt
Kicsit reszelhettek volna a forman is... Olyan kotelezo szaga van ennek... Oke, akarjak, igenylik... Akkor csinaljunk nekik egy telot fembol... Nesztek. Ugyanaz csak 'fembol' ha egyaltalan... Tudom, nekunk semmi sem jo... Majd az s6 talan szakit a formaval is, mert en inkabb azt unom.
-
atike
nagyúr
Szegény... Fém, de nagyon Samsung....
-
Carbonado11
tag
Formatervezési bravúr!
-
h4h01
senior tag
Erre inkább nagyobb az esély, mint a hírben lévőnek..:S
-
Lasi31
tag
Jelzem, nekem is tetszik!
-
hue2000
tag
szép
-
babkukta
senior tag
"végre nem lapát g3" - hát, akkor elmondom neked, h vagy kb akkora, vagy még nagyobb lesz, mint a G3. Szélességre minimális eltérés lesz, szinte észrevehetetlen, hosszra viszont ez hosszabb lesz. Tehát az a lapát annyira nem is lapát, vagy ha igen, akkor ez is az. (De pl számomra 5" felett mindegyik lapát)
-
FIREBLADE78
addikt
nofene,lehet nem kell szifont vennem
-
-
babkukta
senior tag
Nincs összhangban? Persze h nincs, f.s műanyagot gyártott eddig csak, épp itt volt az ideje, h megmutassa, tud vmi komolyabbat is alkotni. Habár a plasztik királytól nem lenne meglepő, ha G3 féle fémes hatású műanyag lenne.
Egyébként őszintén szólva nekem tetszik, kicsi oldalsó káva (ellenben S5). Viszont így képről ítélve nem fog a hátlap oldalt felfutni, lehet látni a keret széleit, ahol vége a hátlapnak.
Hát, kíváncsi leszek erre a cuccra, remélem vmi értelmes, tényleg prémium terméket tud letenni a Samu -
Mr.Chow
tag
5,3 QHD lesz elvileg
-
halkow
őstag
Ez a legszebb telefon amit valaha kiadott a samsung
és végre nem lapát g3
5"ol lenne a legjobb de 5,2" lesz szerintem az se nagyon vészes#12 ) Mr.Chow: az se rossz, a hátlap az már nem szimpi
-
FókuszPók
tag
olyan a borítása, mint a víztisztító tartályoknak
-
És a Galaxy F vajon nyilvánosan felvállalja másságát?
-
wozzy
tag
Én a Note 4 F-et várom!!!!!
-
keIdor
titán
válasz
Hadzsi Gábor #13 üzenetére
Oldalt is lehetnek az antennák, mint az iPhone 4/4S-nél voltak.
Nagyon szép, tetszik.
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
Ha így fog kinézni, biztosan nem fém. Az árnyékolás miatt az HTC-n is van két rés műanyaggal kitöltve. Inkább fémes hatású műanyag, mint az LG G3.
-
Mr.Chow
tag
-
Robertoq
őstag
Pl, de van több is
-
kalmani
tag
Szerintem is láttuk már ezt a képet.
-
SsPL711
őstag
Semmi különös, ugyan az a samu sziluett, abszolút hozzá nem illő, fémre cserélt részegységekkel.
Ez a hátlap egyszerűen.... nem is tudom mihez hasonlít, de nagyon nincs összhangban magával az egész galaxy palettával. -
andris1602
aktív tag
Tipikusan olyan marketing-anyag szaga van.. A soha el nem készülő telefon
-
NeRo28
aktív tag
Ez a kép már volt...
-
Márko88
aktív tag
Komoly lesz , hajrá
-
maximilian4
addikt
Gondolom unibody lesz. Nem lesz keret hanem a fém hátsó öleli körül az oldalát.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kifejezetten elegáns hátlap. Nekem teccik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest