Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yokayee
tag
Nekem úgy dereng, hogy az MWC-n azt nyilatkozták, hogy Win8-as tableten dolgoznak.
A cikk írója is azt mondja, hogy az Android találgatás. -
Az melletűk szól mindenképpen, h jól kinéző dolgokat szoktak alkotni, azért vettem tv-t is tőlük mert tetszet kinézetre, keskeny káva stb… a laptopjai is jópofák és azon se csodálkoznék ha 3D tablettel robbannának be a piacra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
S-eye
senior tag
Nem semmi, de mintha az MWC-n még azt mondták volna, hogy nem csinálnak tabletet. Ha kihoznak egy jó 7" és 10"-os gépet 4 magos procival , 1 GB RAM-mal, JB 4.2-vel, és az ár is a Samsungok alatt van, akkor sikeresek lehetnek vele.
-
hunter84
aktív tag
Én csak egy dologra emlékszem az Optimus Paddal kapcsolatban: valami iszonyat drága volt, de tényleg nagyon el volt szállva a konkurenciához képest. Ha jól rémlik, akkor olyan 250-300 k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest