- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yokayee
tag
Nekem úgy dereng, hogy az MWC-n azt nyilatkozták, hogy Win8-as tableten dolgoznak.
A cikk írója is azt mondja, hogy az Android találgatás. -
pusszycat
nagyúr
Az melletűk szól mindenképpen, h jól kinéző dolgokat szoktak alkotni, azért vettem tv-t is tőlük mert tetszet kinézetre, keskeny káva stb… a laptopjai is jópofák és azon se csodálkoznék ha 3D tablettel robbannának be a piacra.
-
S-eye
senior tag
Nem semmi, de mintha az MWC-n még azt mondták volna, hogy nem csinálnak tabletet. Ha kihoznak egy jó 7" és 10"-os gépet 4 magos procival , 1 GB RAM-mal, JB 4.2-vel, és az ár is a Samsungok alatt van, akkor sikeresek lehetnek vele.
-
hunter84
aktív tag
Én csak egy dologra emlékszem az Optimus Paddal kapcsolatban: valami iszonyat drága volt, de tényleg nagyon el volt szállva a konkurenciához képest. Ha jól rémlik, akkor olyan 250-300 k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged