Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia újabb vevő csalogatása ,

-
kolosanyi
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
WMA lossless megy, azzal WP7-en sincs gond, de attól még sok értelme nincs. Sokkal inkább a Clip+, ami épp most is megy nálam.

Ati1979
A DAC ugyanaz a középszerű sz@r, mint általában a Qualcomm SoC-os telefonokban. Eddig egy olyan qualcommos telefonról hallottam, ami jól szól, az S4-es One S. Csak ott meg az AMP gyenge, mert egy kevésbé érzékeny füles már halk. Viszont legalább szép, tiszta.Peterson
Nekem amúgy sincs olyan rendszerem, amin hallanám a különbséget lossless és MP3 között. Hiába van egy viszonylag korrekt fejesem, megy egy FiiO E10-em forrásnak, nem tudom észrevenni A/B-zve a különbséget. Ahhoz nagyságrendekkel jobb rendszer (meg tapasztaltabb fül) kell. -
Ati1979
veterán
válasz
Peterson_
üzenetére
Szerintem azért egy wolfson dac-os telefon + értelmesebb füles + pl. flac v. wav egész jó párosítás lehet.
Szóval ha valakinek van egy jobb fülese, (+jó dac) ahhoz már mindenképpen ajánlott a lossless zene.
Én egy wave1-est használok (már nem sokáig szerintem) + shure Se425. Nem azt mondom, hogy kihozza a fülhallgatóból a maximumot, de elég jó zenei élményt kínál.
(#19) Cyberpunk
Szerintem is mennie kellene. -
Ati1979
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Végül is igen. Veszteségmentesen tömörített. De azért lényegesen jobb minőség mint az mp3.
Hát nem a legjobb dac van bennük az tény.Pl. : [link]
(#17) Cyberpunk
A wav-ot sem támogatják? Mert a pl. a flac fájlokat wave formátumba oda vissza lehet konvertálgatni. A wave formátumot meg általában minden lejátsza. -
Pirosász
aktív tag
Úgymond maszek szolgáltatóknak kéne ezt hagyni,nem a gyártóknak foglalkozni ezzel.Aztán lehet hogy a Nokiának megéri,nem látunk bele anyagilag.Ártani nem ártanak vele,sőt.
-
Sonyfan
tag
Próbálkozik a nokia! Dicséretes!

-
A Deezer nekem jobban bejön. Mar csak azért is mert kb. minden platformon elérhető.
-
HUNPablo
tag
Nokia is teper lehet ,hogy későn kaptak észbe? Bár amennyi Noki fan van ...

-
Cyberpunk
félisten
Nálunk? Gondolom nyet, bár Lumiám van, de nem nézek én ilyet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rozzo
tag
Nagyon kezd kitörni a NOKIA és szerintem meg is érdemli azt a sok vásárlót. Olyan szoftverajánlatokkal van, hogy az... az... kafa

Bár én olyan vagyok, ha fizettek egy zenéért, akkor már egy albumot veszek egy boltban..... -
Polllen
félisten
A 4 EUR nem is vészes a konkurenciához képest.
-
Gabó75
senior tag
Eddig nagyon rossz lehetett a minőség, ha megtudták hatszorozni!:-)
-
elemke
tag
Szinte biztos hogy a következő telóm valami Lumia lessz...
na de mostmár kitünhetne a nokia valami ütős akku-val is az lenne az igazi nagy szám..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amilyen kicsi, annyira jó. Persze van jobb, jóval drágában ugye.
A Bold 9900-ám reggelire megeszi. Jó mondjuk abban erős a DAC. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)