Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Álljunk meg egy pillanatra itt a Vernee-röl van szó.
És nem szeretem ha kiforgatják a leírtakat. Vannak minőségi problémák a Vernee-nél, amire oda kellene figyelniük. Az hogy pedig nem tudnak rendesen megírni egy firmware-t és kiadás előtt letesztelni, az nem azt jelenti, hogy azért figyelnek oda a felhasználói visszajelzésekre, hogy jobbá tegyék az első terméküket, hanem túl gyorsan dobják ki a javításokat, amelyek hiányosak. A felhasználók nagy része szeretne egy stabil készüléket a zsebében és sokan nem is foglalkoznak azzal, hogy itt egy frissítés, ami ezt és ezt javítja.
Ha megnézzük a Xiaomi fórumokat akkor nem azt látni, hogy mindenkinél minden rendben van - most jobban merül, most fc.zik ez az app, most kilép ez az app, ha.... és a Xiamoinál is meg kell különböztetni a szoftvercsatornákat is, mert nem mindegyik verzió kap heti frissítést (global stable, global developer, china stb). Volt Xiaomi Redmi Note 3 pro-m, de pár dolog miatt mennie kellett sajna.+ helixP: Én ugyan nem panaszkodtam, mivel nekem nincs vernee-m. Jelenlegi állás szerint ez jó sokáig nem is fog változni, még akkor sem, ha normális minőségben fognak kiadni hardvert, amin megfelelő a szoftver is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest