- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sandys notebookok szállításáról még továbbra sincs semmi hír ?
-
zsoltti
senior tag
Soha sem értettem hogy miért nem középre teszik a touchpad-ot , pláne baloldalra? Legtöbb ember szerintem jobb kézzel egerezik!
-
adwin
tag
Sandy-s notebookokból kipróbálnék egy párat
-
Lacus MD
tag
Tudjátok, az a vicc, hogy az Adamo kinnt 800 dodó, az ma 163 000 Ft. Ehhez képest, ugyanez a konfig pl. az iponnál 290 000 Forintocska. Ezt mégis, hogy a p*csába lehet összehozni kis országunkban?
-
Taky
senior tag
A Dell Latitude 2120 egész jól nézne ki, ha nem lenne kék a teteje...
-
Peter13
senior tag
válasz
Alchemist #15 üzenetére
Azért ez is szubjektív. Én pl szeretem a full HD monitort mert kifér egymás mellé két Word doksi normálisan: ez a 4:3-as monitoroknál nem ment (munkahelyen csak ez van, be is szereztem kettőt, így egész jó
).
Az is igaz hogy 1680x1050-en szenvedtem mert ott pont nem fért el a két lap, szóval a képarány mellett a felbontás is fontos...) -
MittuDomain_
őstag
Az Adamo egyre kevésbé a milliomosok játéka.
800 dodó az 165e JMF, cserébe kis súly, normális akksiidő, korrekt minőség, szemet gyönyörködtető design. És amire kell, arra ez a hardver is elég, a vinyó meg tuti nem fogja vissza.
Meg a nálunk lassan általános 4 év gar. (Mondjuk itthon min 200e lesz, de a gar meg a lokalizált bill miatt megéri.) Vám sincs rá annyi, szerintem Lengyelo-ban szerelik. -
banhammer
veterán
Igazán leszokhatnának a gyártó a 1366x768 pixeles felbontásról.
Egyszerűen borzasztó ez a felbontás.
Időutazás vissza a kétezres évek elejére, amikor az 1024x768-as felbontás kezdett elterjedni. -
lapa
veterán
nem szoktam a dizájnt fikázni, mert kinek mi tetszik. de ez a kék fedeles dell objektíve a legrondább cucc, amit az utóbbi időben láttam.
az adamo már jobbabb, főleg az su cpuval mutathat valamit fogyasztásból. csak ez a 768 túl kevés, pláne ilyen nagy kijelzőhöz képest. a kijelzőn látszik, hogy inkább csak parasztvakítás ez is, kellett csinálni valamit a 13" air ellen.
-
lujó55
addikt
Dell Latitude 2120: azt hittem, hogy valami ütésálló cucc, de be kell látnom Dellnél valamit benéztek.
-
kenwood3
addikt
a Dell Adamo 13 és a Toshiba nagyon tetszetős
-
400 dollár felett van egy kicsivel a 128gigás SSD-s is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged