Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tserrof77 őstag válasz  noPublicFG

üzenetére noPublicFG

üzenetéreAz alján van a lapnak  
- 

Remélem csak én siklottam át az m.2 SSD csatlakozón, mert azt nem láttam. ? 
- 

Lacok őstag Ha kijönnek az APU-s procik egész jó htpc-ket lehet majd összedobni. 
- 

ehhh... nem egészen erre számítottam, de legalább van ITX már több. Viszont az ár...  
- 

tserrof77 őstag válasz  Kisgépkezelő

üzenetére Kisgépkezelő

üzenetéreEgyetértek. Akinek itx kell, nekik -szerintem- másod, vagy sokadlagos szempont a ledes izébizé. Azon a helyet elférhetett volna egy stekker (akár állva is) egy mini pcie csatinak meg a kivezetéseknek. És akkor már csak egy jó kis APU-s Ryzen kell, és kész a gép  
- 

Kisgépkezelő senior tag válasz  HUN_Sector

üzenetére HUN_Sector

üzenetéreElég vad lett. Én az 1600X-re spórolok meg valami olyasmi jól felszerelt ITX lapra, mint a régi AM3 lapom, de ha más tesztoldalak tesztjeiben is ilyen közel végeznek egymáshoz, lehet megelégszem a kicsit gyengébbel, cserébe a sokkal alacsonyabb TDP-ért. 
- 

Kisgépkezelő senior tag Kellett a hely a sok pilácsnak, bezzeg WiFi-nek, bluetoothnak már nem maradt hely.  
- 

bencze senior tag Nem rossz kezdésnek de én azt várom amelyikre lcd panel meg sid chip is lesz és soros porton lehet ilyen 1k assembly demot tolni rá. Akkor esztétikában pár évig végig lehetne zongorázni a technológiai skálát, lenne látható fejlődés. 
- 

kromatika veterán Nem igazán győzött meg. 
- 

Chaser legenda válasz  Kronos3000

üzenetére Kronos3000

üzenetérenekemtecik' ha jó mellé a design, de ugye ez szubjektív 
- 

Kronos3000 senior tag A mai világítós lapokat nyugodtan lehetne diszkófény lap gyűjtőnévvel illetni. übergagyi  
- 

MeszesKPT őstag LED Fun Zone, LED DJ - te jó ég... ezek a nevek. 
- 

B350GTN egy R5 1600-al ~ szimpatikus összeállítás lenne.  
- 

Chaser legenda kb minden gyártó csinált alá lapot ahogy intelhez is, msi-nek is volt már, csak elég szegényes még a felhozatal 
 részemről nem is bánom, nem értem minek csomó modell
 csinálnék kb 3-at chipsetenként, egy full fapadost, egy közép kategórát meg egy fullost
 hülyét kapok amikor egyiken ez nincs, másikon az van, 1-2 eltéréssel, de olyan ami pont tetszene nincs ( :szerk: kovászos nézz szét neten, már kb az egész világon kijött teszt, de azért én is várom a ph-sat még 
- 

kovászos tag Ezekbe már csak egy ryzen 5-6 teszt kéne. Oszt meglátnánk hogy Oszkár bácsi gyön-e? 
- 

Victorio aktív tag Nagy kérés lenne, hogy a díszkivilágítás helyett inkább egy DP csatlakozót tegyenek rá?  
 Az még hasznos is lenne...Azt már nem is merem mondani, hogy olyat még ATX lapon se láttam, hogy a több monitoron dolgozni vágyók kedvéért több DP legyen egy lapon. Pedig az összes modern APU támogatja a 3 megjelenítőt. A melósok le vannak ejtve, egyedül az számít aki gémer. 
 Ha meg több kimenet is van, akkor még mindig a VGA (kihalhatna már végre mint a dinoszauruszok és a kisfloppyk) meg a DVI a menő, pedig már 2017 van 
- 

Gézengúz addikt Végre valami amin már Toslink is van és nem elszállt az ára.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest