- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Volt eddig lg telefonom és használtam lg tévét. ettől a cégtől soha többet semmit.
-
tzsolesz
nagyúr
A telefon tetszik, a promó nem. Engem zavart ez a villogás.
-
Wa2x_
veterán
"This phone is yet to be unveiled in months. The G2 will run android 4.2.2 with LG's icon set. Curiously enough, the sleep button and volume buttons are located on the back of the device underneath the camera. The dimensions are 5.46" tall by 2.80" wide. Very comfortable in the hand, reminiscent of the Nexus 4 dims, except even thinner. What do you guys think?"
A teló a hónapokban be lesz mutatva. A G2-n 4.2.2-es android fut LG ikonkészlettel. Érdekes módon a bekapcsoló és hangerőszabályzó gombok a hátlapon kaptak helyet a kamera alatt. A készülték 13,87 cm hosszú és 7,11 cm széles. Nagyon kényelmes kézben tartani, emlékezetet a Nexus 4-re, kivéve a vékonysága. Mit gondoltok?
-
ben11
őstag
válasz
alfaromeo33 #3 üzenetére
Nekem egy alsó-közép (már alsó) kategóriás P500-am van egyelőre és tökéletesen elégedett vagyok vele. Soha semmi hibát nem produkált.
Simán vennék máskor is LG-t, igaz G2-őm nem lesz mostanság az biztos.. -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #14 üzenetére
Látszik még nem kezeltél 1 napnál tovább,G-t..
Saelin: Mi a baj a kijelzővel?
-
saelin
veterán
Még mindig káprázik a szemem... Remélem a telefon kijelzője nem így fog működni!
-
jooker82
nagyúr
Aki használta az ir is róla.....Letudjátok forditani?
A méretet nem értem pontosan,elvileg ugyanakkora,mint a nexus 4,csak keskenyebb?This phone is yet to be unveiled in months. The G2 will run android 4.2.2 with LG's icon set. Curiously enough, the sleep button and volume buttons are located on the back of the device underneath the camera. The dimensions are 5.46" tall by 2.80" wide. Very comfortable in the hand, reminiscent of the Nexus 4 dims, except even thinner. What do you guys think?
-
jooker82
nagyúr
Szerintem azért lesz egy kis nyomáspontja....
részben nem is baj,hogy a hátuljára került,mert múltkor a G-met teljesen átszabtam a zsebemben..Új témát kapott,kitettem egy q slide jegyzetet,meg az endemondo sport tacker épp inditott futásra..
Látszik,hogy ezt is hasonló jól megcsinálták,mint a G-t.. -
-
kengyel
nagyúr
Már a processzor ,és a kijelző felbontás jól hangzik
A további részletek is érdekelni fognak .
-
szilagyiv
senior tag
Csak én nem látom a mondanivalóját a reklámnak? Mi köze is van a telefonhoz?
Technikailag amúgy bravúros (a reklám), viszont roppanttul zavaró és fejfájdító. Nem nézném meg még egyszer.Nem tudom mobilban milyen az LG, nekünk mosógépünk van, az pl. jó
-
Wa2x_
veterán
Nekem bejön ez a promó, és a telefon is. Xenon vaku lesz? Vagy mi ez a nagy vakítás?
-
alfaromeo33
aktív tag
Ha olyan fullos lesz mint a 4X HD akkor tuti veszem. De előbb a G Pro-t gyűjtöm be!
Jók az LG telók csak nem az alsó kategóriás lomokat kell alapul venni. Azok xarok a nokiánál is, a samsungnál is, stb. Azért mert volt egy KP500 valakinek az nem minősíti a márkát. Olcsó telefont csak olcsó alapanyagból lehet gyártani. Az olcsóság ára -
törölt tag
Lg telefont sose veszek többet. Sőt.. más LG terméket se.
-
atike
nagyúr
Kissé pszichadelikus lett.... Érdekes, bár számomra messze nem "vágykeltő"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Crucial 240GB SSD eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged