Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Ezzel kapcsolatban a Féktelenül 2 ugrott be.
-
azbest
félisten
válasz
t72killer #15 üzenetére
megnéztem már a nemzetközi híreket, úgy látom a zdnet-es lett lefordítva...
Ott mintha kicsit máshogy lenne értelme. Szerintem a kiragadott mondat logisztika optimaziálásáról szól. Attól olcsóbb a flotta üzemeltetése, hogy nem kell várni az alkatrészekre, mert az okos ai majd jól megoptimalizálja azt is. De abban a hírben is ez a bs bingó megy. Más oldalon, nem ezek a kiragadott mondatok.
De korábbi marketinges diát nézve is sántít a bs bingó. Mert persze ott nagyobb redundanciát írnak az eszközökre. Aminek semmi köze az ai-hez, csak egyszerűen több berendezést zsúfolnak a hajóra és akkor karbantartás majd a kikötőben. Meg hogy a lakrész helyére majd mennyi rakomány mehet
-
-
azbest
félisten
Ezt nem tudom hová tenni:
Azt is elárulta, hogy ezáltal jelentősen, akár 30 százalékkal csökkenthetőek a hajózási költségek is, hiszen egyrészt rengeteget lehet majd spórolni a karbantartáson, illetve az alkatrészeken is.Attól, hogy lesajnálják a fedélzetről azt a tucat embert, aki azt a 10 ezer konténert kíséri, hogyan fog csökkenni a karbantartás és alkatrészköltség? A gépet most is automata vezeti, az emberek meg felügyelnek, karbantatranak és felelősséget vállalnak... nem?
-
moleculez
veterán
Nem vagyok szakértő, de tényleg nem értem, ebben mi olyan bonyolult. Önvezető autók egész jól állnak, pedig a közúti forgalmat nem lehet összevetni a vízi forgalommal (értsd: változók, környezet, forgalom, stb). Vagy pl a vonatok, repülők miért nem önműködőek? Az autó lenne az utolsó, amit automatizálnék.
-
Miért lenne baja a vitorlázóknak? A szenzorokkal telepakolt hajó jobban észleli őket, mint a radarképernyőt vodkával meglocsoló humanoid kapitány. Hajótöröttek felvételére is meg lehetne tanítani a gépet és egy hűtőt is lehet rendszeresíteni a fedélzeten elegendő kajával és sörrel az ilyen esetekre.
-
-
-
A kalózok nagyon csalódottak lesznek.
-
Patice
nagyúr
Akkor ez most egy hajó önvezető chip, vagy egy úszó felügyeleti rendszer???
-
Enxtheone
tag
De ha nem lesz legénység akkor a kalózok könnyebben lophatnak el pár konténer intel processzort nem?
-
A hajótöröttek meg így jártak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged