- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Hálát adtok a magasságosnak, hogy anno erősáramú technikusképző szakközépsuli (tehát szinte köze sincs az infóhoz) első évében (1992) Commodore 64 Basic-et, másodiktól pedig PC-n QBasic-et tanultunk, szinte elenyésző Word 5.0-ával fűszerezve. Ötödikben még KUKÁ-t is tanultunk programozni.
Egyetemen aztán jött a Pascal, a C meg a C++, de a office-ozást csak választható tárgyként lehetett felvenni később, na én ehelyett választottam a LaTeX-béli szövegszerkesztést, offiszul meg autodidakta módon tanultam meg, szerintem éppen elégséges mértékben. Én ezzel nagyon ki vagyok békülve, de azért ez elég komoly kontraszt egy mai infós suli "only office" tantervéhez képest. Gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest