- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
legfőképp gondolom azért mert az emberek többsége (köztük én is) még ragaszkodik a fizikai gombokhoz ha más nem legalább a home legyen az...
jól néz ki? hát talán, de különösebb indok nélkül én nem szeretem az ilyesfajta érintő gombokat...ui:ha rajtam múlna (de szerencsére nem) még mindig a hívásindító/befejező gombok lennének alul a home-ot közrezárva...
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
BronzIsten #43 üzenetére
Hmm...nem rossz de vhogy még mindig nem az igazi...
A mostani Note-ról kellene lekapni fent a samsung feliratot... alul a középső gombot keskenyebbre venni plusz a 2 érintőst fizikaira cserélni, belevágni az 5.5-ös rgb kijelzőt a SIII procijával 2 giga rammal és nagyjából ok... jah meg az aksi de ezt már meg sem merem említeni...
tudom tudom ez nem kívánság műsor.... sajnos -
xZer0kidx
senior tag
Eléggé várós! Majd kiderül lesz e csere miután fény derül a gyerekbetegségekre...
Ha logikusan kövtkezik a formaterv mint az SII és a Note között, akkor elképzelhető, hogy a Note II az SIII formavilágát örökli meg... (bocs de remélem nem lesz igazam)azért a hozzászólásokban látom a sablonos "poénokat" itt is el kellett sütni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest