Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Az egyberakott kettős LED jobban néz ki, de a lényeg az előlap. Jó lenne, ha, ezek is végül hamisítványok lennének és nem lenne az alsó fekete keret, mert a HTCSource sem elégedett az újabb képekkel: "We happen to think that the original HTC One looks a lot better than the leaked images of the M8."
-
Bar1
aktív tag
A németek sem értik és nekik sem tetszik ez a megoldás, hiszen így csak egy még hosszabb One lesz: http://www.smartdroid.de/htc-m8-neues-foto-zeigt-erneut-doppel-kamera/
Ráadásul a Nexus 5 ugyanezeket tudja és ott elölről nagyon szép, arányos a készülék, nekem így az M8 egy elnyújtott góliátnak néz ki...
Az onscreen gombok után mindenki azt hitte, tökéletesítik a One-t kávák oldalsó és alsó elhagyásával és lesz egy gyönyörű és arányos telefon, erre iderakják ezt... Ráadásul így röhejes is, hogy ott világítanak az onscreen gombok, alul meg ott az óriási fekete hely. -
Bar1
aktív tag
Egy kis logó még beleférne, de ez sajnos nem az. A logó felett és alatt is van hely bőven, ugyanúgy elfértek volna fizikai gombok, ezért érthetetlen, mi ez a designölő megoldás, főleg, hogy onscreen gombokra tértek át - én csalódott vagyok
:
Olyasmi megoldást vártam, mint ez a korábbi kamukép:
Úgy tűnik, oldalt is fém, viszont így a hangszóróknál látszik az illesztés, ami eddig nem volt (elsőre úgy tűnt, mintha keret lenne körbe, de gondolom, nyilván nem az, csak úgy van kivágva a kép). Valahol azt írták, vékonyabb lesz, mint a One.
Max. 2 hét múlva küldik ki a meghívókat a HTC-től a külön bemutatóra (nem februárban lesz), onnantól számítva másfél héttől már kapható lesz a készülék a boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest