- iPhone topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Én örülök, hogy a Biostar gyártja ezeket a lapokat, mert mindenki más leállt az AMD-s integrált lapokkal, és valamiért nem akarok laptop ramot tenni egy ITX lapba. Így, hogy a Biostar ilyen vígan ontja ezeket, már csak ki kell várni, amíg eljutnak a Ryzen apu-kig, és akkor lesz elég pcie is az ssd-nek, de ott már, remélem, az Asrock is visszajön majd.
Egyébként 15-25 W körül lenne az ideális cpu egy ilyen lapba. Afölött kérdéses, hogy egy AM4 konfig nem jobb vétel-e. -
ggg1
aktív tag
Amúgy én is inkább egy 200GE-re szavaznék normális hűtéssel, ha pedig már az M.2-t említitek, az a 2 pcie szál elég sovány a mai világban.
Ez nyilván ipari felhasználásra van, ki akarna ilyet otthonra.Azt nem értem, mért írjátok, hogy mini-itx-hez drágább a táp. Az én régi kedvenc ITX lapjaimnak volt DC bemenete, egy laptop adapter simán elvitte az egész gépet. Egy pico-psu pár ezer forint, szóval inkább olcsóbb a táplálás, mint atx méretben. Amúgy az én kedvenc ITX házaimba ATX táp is bemegy, és amúgy az SFX tápok sem drágák. Legutoljára Silverstone (FSP) félpasszív SFX tápot vettem olyan 16-18 K körül, ennyit adnék egy elfogadható ATX tápért is, pl Seasonic S12II.
-
ggg1
aktív tag
Volt 4 magos Kabini 15 W tdp-vel, passzív bordával,
de a legtutibbak az AM1-es lapok voltak, cserélhető cpu-val,
és arra is tudtál passzív bordát rakni, na annak legalább
szabványos hűtő furatai voltak. Kár, hogy az AM1
kategória megszűnt, és nincs helyette más.
Ez a Bristol Ridge ez az a cpu volt, amit szinte sosem
lehetett kapni, már 1 éve be volt jelentve az AM4-es
foglalatba, amikor még mindig nem volt kapható,
aztán jöttek a Ryzenek, és magyarázni kellett, hogy de
azért van az alaplapon dsub, meg hdmi, mert elvileg vannak
ezek a Bristol apuk, de nem voltak.
Hát most meglettek. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged