- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nálam szóba sem jöhet olyan telefon amiben nincs 3G sőt mostantól már a HSDPAról sem modanék le.nem a videótelefonálás miatt, talán ha 5x próbáltam életemben...de sokat netezek rajta, emellett pedig 5-6 olyan program van fent ami igényli ezt a kapcsoltatot nap mint nap, és használom is.vagy nem volt egy hónapig netem.modemként is kiválóan működödtt a kicsike böngészésnél nem lehetett érezni a hátrányát, persze nem letöltögettem vele csak szimplán böngésztem.ezek miatt fontos nem a videóhívás miatt aminek a minősége is olyan a mai napig ami engem nem győzött meg.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pár dolgot tegyünk azért rendbe... itthon lassan 50%-os a lakossági 3G/HSDPA lefedettség, üdvözöllek a való világban. Talán az sem véletlen, hogy nem ezrek, hanem tízezrek neteznek valami HSDPA modemmel day by day, s hogy egymás alá licitálnak a szolgáltatók a díjszabás kapcsán.
A 3G rohadtul nem a videotelefonálásról szól, a világon SEHOL. Hanem a gyors adatátvitelről, amely mögé fasza szolgáltatásokat lehet tenni. Az SE W760i-ben például minimum 5-6 olyan tényleg hasznos funkció van, amely lópikulát sem érni 3G/HSDPA támogatás nélkül, kezdve a navival, a trackID-n keresztül az időjárás előrejelzésig, de említhetjük az emailt, vagy az online játékot is.
Ma minden második eladott telefon 3G, azoknak az ügyfeleknek a nagy többsége akik nem a "legolcsóbb előfizetést akarom a legolcsóbb telefonnal" kategóriából kerül ki, már igenis tudatosan választ 3G telefont.
Nem érdemes a személyes és szubjektív igényeid alapján ennyire egzakt következtetéseket levonnod. A 3G terjed, és durván terjed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest