- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donkeysaurus
csendes tag
kicsit nem temahoz tartozik, de az iphonokba az egyetlen dolog ami valaha tetszett az a regimodi s2u...Ha valoban igy nezne ki az ora ahogy a kepen akkor rohannek eladosodni
-
Majd karácsonyra meglesz, fő az időzítés, ha más nem is
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sonyimádó152
csendes tag
Várjuk, várjuk!
-
Csapoati
nagyúr
Nekem ez pont nem tetszik (mint egy kicsinyitett tablet), de a vegleges tuti szebb lesz ennel. Ahogy folottem is irjak, a dizajnnal sose szokott gond lenni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nekem tök mindegy , mikor dobják piacra, nem igazán vagyok célközönség, de mondjuk ez a dizájn, ha netán , ilyen lenne sokkal jobban nézne ki számomra , mint a konkurens gyártók hasonló termékei.
3njoy the Lif3
-
Simba86
senior tag
már nagyon várom, mikor kezd el potencianövelőt árulni az alma... a leendő termék neve: iFel lesz.
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bambalazs
senior tag
hír =/= pletyka
-
Fr0z3n
őstag
Én meg arra következtetek, hogy karácsonykor sok költeni való pénze lesz az embereknek, több terméket vesznek. Egy csúszásból egy pletyka szinten létező termékre következtetnek? Tehetségesek.
Epekedve várják. Na ne
-
Gergosz2
veterán
Na legalább meg van a napi hír egy be sem jelentett apple termékről.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple egyik beszállítója későbbi profitnövekedésre számít, ami alapján az Appleinsider arra következtet, hogy csúszhat az „iWatch” gyártása.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest