Új hozzászólás Aktív témák
-
Donkeysaurus
csendes tag
kicsit nem temahoz tartozik, de az iphonokba az egyetlen dolog ami valaha tetszett az a regimodi s2u...Ha valoban igy nezne ki az ora ahogy a kepen akkor rohannek eladosodni
-
Majd karácsonyra meglesz, fő az időzítés, ha más nem is
-
Sonyimádó152
csendes tag
Várjuk, várjuk!
-
Nekem tök mindegy , mikor dobják piacra, nem igazán vagyok célközönség, de mondjuk ez a dizájn, ha netán , ilyen lenne sokkal jobban nézne ki számomra , mint a konkurens gyártók hasonló termékei.
-
Simba86
senior tag
már nagyon várom, mikor kezd el potencianövelőt árulni az alma... a leendő termék neve: iFel lesz.
-
Bambalazs
senior tag
hír =/= pletyka
-
Fr0z3n
őstag
Én meg arra következtetek, hogy karácsonykor sok költeni való pénze lesz az embereknek, több terméket vesznek. Egy csúszásból egy pletyka szinten létező termékre következtetnek? Tehetségesek.
Epekedve várják. Na ne
-
Gergosz2
veterán
Na legalább meg van a napi hír egy be sem jelentett apple termékről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest