- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Torzszületésekről beszélgethetsz vietnámiakkal is, akik épp jelen voltak egy lombkorona-írtásnál.
Amúgy ha már választani kéne, én egy atomrobbanásnál "hormézis-távolságban lennék"
az atombomba túlélőinél az átlagosnál ritkábban lép fel leukémia és több közöttük a hosszúéletű ember.
Mielött hippilogikával kitalálnád, hogy ezzel azt mondom nem voltak rákos esetek, lecsillapítalak. Voltak, a robbanástól adott távolságon belül lévőknél plusz kockázatot adott (az is hülyeség, hogy közülük egy se lett volna rákos atombomba nélkül), viszont egy adott távolságon túl lévőknél nem ártott, épp ellenkezőleg.
-
törölt tag
Hogy a témához is hozzászóljak: amivel az atombombákat számolhatnák, azok a Tesla kártyák, nem a Quadrok.
-
törölt tag
"Meg hagyományos robbanóanyag és atombomba között is (persze mindkettő öl, csak nem mindegy hogyan)."
Tudom-tudom, az atombomba mindenkit tizenötször öl meg, persze, hogy nem mindegy. Okinawai csatában 300 ezren haltak meg, és az egy kis fostalicska sziget volt, el lehet képzelni, mi történik a főszigeteken. De az nem számít, mert az atombomba az nem úgy öl, mint egy golyó a fejbe, mert pfuj atom, atomenergia is rossz, jaj felrobban! Hogy mennyire utálom a hippiket...
-
törölt tag
Nem csak ők. Japánból is jóval kevesebb hal meg, a háború vége felé már tíz az egyhez volt az arány. Sőt, koreaiak, kínaiak se haltak volna meg annyian, akiket a megszállt területeken többek közt biológiai fegyverek tesztelésére használtak élveboncolással, vagy a "remekül táplált" brit és őslakos vasútépítők. De tudom, az amerikaiak már akkor is rosszak, ha száz megmentettre jut egy amerikai élet is, mocskos pofátlan népség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest