- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
szép szép, de az apátok fas**
t 1600€
-
törölt tag
Megnéztem a videót, a tömés folytonossági hibái "adottak", plusz az erő ami összenyomja a tömítést a plexi rugalmassága miatt ingadozik, ha belűről kifelé irányuló nyomás éri a plexit megszűnik.
Nekem szimpatikusabb lenne ha az o tömítés és a csavarok helyett össze lenne ragasztva, és a járatok le lennének kezelve valamivel, amin nehezen ragad meg a trutyi. -
proci985
MODERÁTOR
ez de gyonyoru
ahogy nezem kb korbe van szalcsiszolva, van hely radiatornak (khm S-Frame khm), van hely pumpanak, gyonyoru a tartaly, a 909 meg eleve az egyik legszebb haz szvsz a piacon.
ipari muremek, olyan aron. itt az egy szem keprol nem jon at, de ez valami egeszen gyonyoru.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Nekem 1600 dollárért már nem esne jól mindenféle csavarfejeket és illesztési hézagokat látni a terméken, persze az alu előlap és a beltér sokat dob rajta, csak a kettő között kikandikál a lóláb,
-
törölt tag
Az 166€-t honnan szedtétek? Mert a linkelt honlapon 1512€ van.
-
macilaci78
nagyúr
Ha jól látom, ez voltaképp egy nyitott gépház. A perifériák felől teljesen, mindent lehet tapogatni, a gomb és I/O panel is itt kapott helyet. A másik oldalról szintén, az alaplapi tálca egy az egyben tapogatható. Tehát egy bő fél milláért egy csecse porfogó, érintésvédelem, elektrosztatika nulla, kimondottan kisgyerekes szülőknek.
putti: azért ez egy iparművészeti alkotás egy, illetve két neves gyártó műhelyéből. Szerintem igenis ér ennyit, de tény, hogy kevesen engedhetik meg maguknak.
Nekem tetszik, ötletes. -
putti
aktív tag
Az addig ok, hogy EK,mert minőségi termékeket gyártanak ebben a szegmensben, de az az 1600 euró nálam kiverte a biztosítékot. Jómagam is EK komponensekből építettem meg a vízhűtésemet, ha baráti és reálisabb árcédulát kapott volna,lehet beneveztem volna egy ilyenre. Akárhogy is számolom, az az 537 ezer forint sok,részemről max 80 ezer lenne ami talán beleférne, de ugye nem én diktálok. Így nekem ez nagyon felejtős
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Napelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest