Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Tudom hogy irreálisan drága, 400k egy videokártyáért ami 240-ért is drága volt, az az. De nem tudom olyannal helyettesíteni, amin csak a desktopot bámulnám, mert számomra értelmezhető játékokat nem (nagyon) tartalmaz. Ebből kivárás lesz. A Samsung már nyafizik hogy feleannyi S9 frogy mint elképzelték. Naj ja, ezt
ingyen is megmondtam volna nekik előre, hogy 0 fejlesztéssel, sokkal drágább áron (240 helyett 300k) nem lesz sikertörténet. Sajnos amíg a minerek mindent felvásárolnak, akármilyen áron, addig jobb nem lesz. Remélem minél előbb széthekkelik a bitcoint, és mindenki csődbe megy aki eddig azt túrta. Akkor kénytelenek lesznek a gyártók újra normális áron adni a szajréjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SörcsaPH!
- Mercedes topic
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest