- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
nickedez89 #33 üzenetére
Melyik mobil csinál vérképet? (Ne válaszolj)
-
nickedez89
senior tag
Jó-jó, de vérképet még mindig nem csinál, úgyhogy nem kell..!
Megyek az sztk-ba sorba állni.. -
.Szaki.
addikt
Ôszinte leszek, én az ujjlenyomatolvasóval sem vagyok feltétlen kibékülve, inkább lekódolom a telefont, így is már mindent tudnak az emberről.
-
DeathAdder
veterán
válasz
#32839680 #18 üzenetére
Szubjektív, de engem nagyon idegesített.
Nem lehet úgy felvenni az asztalról és zsebre tenni hogy ne kapcsolna fel a kijelző, vagy csak simán szoktam babrálni valami tárggyal ami a kezem ügyében van, de volt probléma hogy zsebben is feloldódott ez miatt, mivel én nem használok semmilyen biztonságos képernyőzárat.Egyszóval sokszor fogom meg úgy a telefont tétlen módban maradjon, akár akkor is ha átviszem egy másik helyiségbe etc.. ilyenkor ő felkapcsol, és ha felkapcsol és véletlen hozzáérek a kijelzőhöz akkor felkapcsol rendesen és ott világít a záróképernyő sok sok másodpercig, és zsebből már gyerekjáték lesz neki feloldódni.
Ez a motorola féle ambient display-el a tapasztalatom.
-
én tartóban próbáltam, ha közel hajolok működik, de a probléma az, hogy bele kell nézni (nem elég rápillantani), ergo addig nem tudsz rendesen az útra figyelni.
Viszont az S6 ujjlenyomat olvasója sem működik rendesen menet közben autóban, mert ugye nem szereti ha remeg az ujjam a leolvasón. -
Fejvadi
nagyúr
Sötétben majd vakuzhatjuk a szemünket.
-
daninet
veterán
válasz
energy4ever #20 üzenetére
marketing szempontbol a buta emberek miatt viszonylag nagy problema, hogy egy szammal le van maradva. Amikor van SGS7 akkor miert Note 6 legyen az aktualis csucsmodell?
Bemegy a boltba, ott less iphone 7 meg galaxy s7 es vennie kell szerencsetlennek egy 6ost, nem akarja majd.Ugyan ezen az elven ment a:
-processzor orajel noveles
-kamera megapixel noveles
-kinai mp3 - mp4 - mp5 - mp6 lejatszok
-windows 10
es meg sok dolog, nem sorolom fel... -
energy4ever
addikt
Micsoda, note 7 ???
Meg a 6-os model se letezik, es mar a 7-esrol van szo. Na szep. -
dutrás
őstag
Kínai Umi Iron már egy éve tudja.
Soha nrm használtam csak egyszer próbaként. Működik és ennyi. -
Ku'leth
tag
Jöhet az íriszes verzió.
-
törölt tag
Felesleges, amellett biztosan drága is lesz. Egyetlen fillérrel sem adnák többet egy ilyen rendszert felvonultató telefonért.
-
mjani1172
addikt
Sosem érdekelt ez a káva dolog,de ez valami nagyon ronda.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #1 üzenetére
Fel fogja ismerni Íriszt, Nárciszt, Ibolyát, de Bélát, Ödönt és Ferikét nem.
-
mtcob
senior tag
Fölösleges erőltetni az íriszfelismerést, biztonság ide vagy oda
Az ujjlenyomatolvasót sem (elsősorban) a biztonság milyensége miatt kedvelik az emberek, hanem az egyszerű használhatósága miatt, mivel lényegesen gyorsabb mint beütni egy kódot/mintát
Ez megint időigényes, + sötétben kérdéses, hogy működik+e, szerintem ez nem fog nagyot szólni, bármennyire is ezzel akarja eladni a Samsung... -
DeathAdder
veterán
S mia tököm értelme van ennek az íriszfelismerőnek?
Ha olyan mint az ambient display akkor egy elég idegesítő dolog lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest