- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
CptAdamica #11 üzenetére
Kinek mi, nekem pl pont tetszik hogy ilyen sima és nincs televágva mindenféle dologgal ami eleve nem is érdekel egy launcherbe.
Exkluzivitás sem tud zavarni, vettem már itt exkluzív játékot előrendelve meg most mega sale közben is pár játékot. 'HL 2 megjelenése óta van Steamem de már kb többet használom EPICET'
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica #9 üzenetére
Az az 5% "én fel nem rakok még egy klienst" szerintem nem sok. XD
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica #7 üzenetére
Tegnap volt azt hiszem egy streamjük ahol elmondták,hogy azért Epic mert mikor felkeresték őket, nagyon jó ajánlatot kaptak, amit kis cégként nem tudtak visszautasítani. Ennyi.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy tetszene a játék, de mi a francért kell egy játéknak 1 évig Epic exkluzívnak lennie? Legyen 1 hónap ha nagyon akarják, mint a RDR2, de bakker ez olyan lehangoló. Akkor kimarad ez is sajnos.
-
Daelion
őstag
Engem is arra a játékra emlékeztet, ami jó mert azon kevés 'souls like' játékok egyike ami tetszik.
Lords-ba volt olyan, hogy NG+ on mentem és elfelejtettem hogy a karakternek ténylegesen van súlya.
Azt én meg full heavy gear+2h kardal lazán át akartam sétálni valami deszkán az meg összetört a kari alatt és zuhantam is a halálba.'nem gondoltam rá mert első végigjátszás közben még nem volt annyira nehéz a karim'
-
BOBAKILL
őstag
Jó játék les ez, várom. Ha jól láttam hasonló lesz a koncepció mint a Lords of the Fallenben volt a fegyverek nehézségét tekintve. Érződik hogy van súlya a fegyvernek harc közben, nem csapkodsz egy kézzel egy 2 méteres pallossal. Látványra nagyon bejön, remélem a történet meg a körítés is hasonlóan jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged