Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Sajnos a Google nem elb*szta, mivel a saját érdekeiknek pont megfelel ez jogosultságkezelés, illetve a hiánya a felhasználó által irányítható jogosultságkezelésnek. Ez csak nekünk nem jó, de még ezt is elfedik a felhasználóbarát és egyéb hasonló kifejezések mögé.
#39: szerintem a Flash alapú reklám jobb, mint a GIF. Könnyebb blokkolni.
Amúgy másoknak, akik általánosságban használják a blokkolásokat én azt mondom például a PH! lapcsaládnál, ahol tudható, hogy nem az a cél, hogy reklámorgiát csináljanak, ki lehet kapcsolni a reklámszűrőket nyugodtan..
-
ak76
senior tag
"Egyébként ezt a gugli b@szta el de nagyon"
Szerinted ez el van b.szva?
Szerintem meg direkt így van kitalálva.
Aki "tart" a facebooktól,semmiképp ne olvassa el ezt,mindenki másnak jó szórakozást,garantáltan roppant tanulságos. -
Hát én bizony pislogtam, mikor netezés közben egyszercsak megjelent a gps ikonja, majd eltűnt, és ezt napjában többször, és ez csak az az eset, amikor észre vettem. Mióta likvidáltam, nem fordult elő elvétve se. És még azt szeretném tudni, mit csinál egész nap a háttérben kéretlenül, amitől annyira merül a telefon.
Ezt az engedélyes ügyet úgy kellett volna csinálni, hogy amelyik nem tetszik, arra nem adok neki. De akkor nem lennének ingyenes programok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Android platformhoz kötődő sajtóeseményre küldött ki meghívókat a világ legnagyobb közösségi oldala.
- Milyen videókártyát?
- Frame.Work - DIY laptop
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest