- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Sajnos a Google nem elb*szta, mivel a saját érdekeiknek pont megfelel ez jogosultságkezelés, illetve a hiánya a felhasználó által irányítható jogosultságkezelésnek. Ez csak nekünk nem jó, de még ezt is elfedik a felhasználóbarát és egyéb hasonló kifejezések mögé.
#39: szerintem a Flash alapú reklám jobb, mint a GIF. Könnyebb blokkolni.
Amúgy másoknak, akik általánosságban használják a blokkolásokat én azt mondom például a PH! lapcsaládnál, ahol tudható, hogy nem az a cél, hogy reklámorgiát csináljanak, ki lehet kapcsolni a reklámszűrőket nyugodtan..
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
ak76
senior tag
"Egyébként ezt a gugli b@szta el de nagyon"
Szerinted ez el van b.szva?
Szerintem meg direkt így van kitalálva.
Aki "tart" a facebooktól,semmiképp ne olvassa el ezt,mindenki másnak jó szórakozást,garantáltan roppant tanulságos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát én bizony pislogtam, mikor netezés közben egyszercsak megjelent a gps ikonja, majd eltűnt, és ezt napjában többször, és ez csak az az eset, amikor észre vettem. Mióta likvidáltam, nem fordult elő elvétve se. És még azt szeretném tudni, mit csinál egész nap a háttérben kéretlenül, amitől annyira merül a telefon.
Ezt az engedélyes ügyet úgy kellett volna csinálni, hogy amelyik nem tetszik, arra nem adok neki. De akkor nem lennének ingyenes programok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- iPad topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro 8/128
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest