- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Minél magasabb az órajel, annál kevésbé számít a több cache, közrejátszhat az is, hogy a mag órajelén dolgozik a cache. E5200 teljesen korrekt jószág, és gyakorlatilag lowend GB lapban 24/7 3500mhz is adott, ha a proci is akarja. Egy ilyen Q7500 13-as szorzóval és 65W-tal sztem bestbuy lesz, ha tényleg lesz, persze jobb lenne 4 mega L2-vel, de ennyi pénzért csodát azért nem kell várni.
#21 kariad: Sztem nem ejuró függvénye az itteni árcsökkentés, usd-huf aktuális árfolyama határozza meg, most a $ nagyon fenn van, hogy rohanna meg, kinéztem egy 2x2-es geil BD-t, 11k alatt kiskerben, mire izzítottam valakit hogy hozza el, már 13k volt
FElment a dezső "szépen"...
-
Gyusz
őstag
Az E2XXX sorozat relatíve jól teljesít 1 mega cache társaságában, a Q7500 meg két ilyen összedrótozott procinak felelhet meg, csak 45nm-en. Amit nem is igazán értek, mert 1MB cache+két mag+45 nanó = nincs ilyen Intel CPU, legalábbis én nem tudok róla.
A 13-as szorzó mondjuk jónak tűnik, kérdés, hogy milyen FSB-t lehet elérni velük, illetve mennyire igénylik majd a feszültséget tuningnál, feltéve ha tényleg lesznek ilyen procik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest