- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ja, mert a jómunkásember nem tud rámásolni egy telepítés nélkül is futtatható MPC-HC-t, és HD videót nézni miközben utazik
Próbáld már elfogadni, hogy nem minden ember olyan mint te és van aki megtalálja a rendszergazdai korlátozás kiskapuit.
Ami viszont erős csúsztatás, hogy olyat magyarázol bele a mondandómba ami nincs ott, idézném magamat: "egyik se tud még egy HD videót se lejátszani önerőből, kell neki a CPU támogatás" tehát nem azt mondtam, hogy CPU-erővel nem tudja lejátszani, hanem azt, hogy az IGP-je önmagában kevés hozzá.
Azt meg talán neked se kell elmagyarázni, hogy a fogyasztás/akku üzemidő tekintetében egy IGP-s lejátszás, és egy CPU-t tekerő között érezhető a különbség.
Igen az SB már letudja, de te az SB előtti IGP-kről írtál, ahogy azt jelezted is a hsz-edben.Senki nem mondta, hogy laptopba utólag vesz valaki VGA-t, ezt sem tudom honnan vetted
Igen, Brazosról már leírtad a véleményed, ami innen-onnan összeolvasgatott tesztekre alapul, én meg konkrét személyes tapasztalatot linkeltem, de a "Milyen netbookot vegyek" topicban is van dögivel elsőkézből származó információ.
Nem vitatom, hogy neked kevés amit a Brazos nyújt, de megint csak jelzem: Nem is te vagy a célközönség, akiknek kitalálták az a vásárlói réteg nagyon is örül neki, mert az ő igényeiket maximálisan kielégítiklasszisokkal jobb mint az atomos vackok, és az Atom+ION-t is van amiben veri, nem beszélve az árcsökkentő hatásról, amit a megjelenése és minél nagyobb elterjedése okoz.
-
Zeratul
addikt
Mivel a jómunkásember alkalmazott nem is akart HD videót lejátszani a céges laptopon (egyébként a 4 évvel ezelőtti Core Duo-s laptopom vígan elbírja CPU-ból, tehát maga az állításod nem is igaz), vagy ha mégis, akkor jól letiltotta a rendszergazda az ilyesmit. Tehát ilyen igény híján nem volt lemaradásban az Intel. A SB laptopokban már ez se akadály egyébként, de a rendszergazda attól még tilthat.
Úgy látszik megakadt a lemez nálad, nem egyszerűen arról van szó hogy le tudja e akadás mentesen játszani a HD videot (utófeldolgozással már garantáltan nem fog menni), hanem hogy hibrid programozásra migrálnak át nem csak desktopon de szuperszámítógép szintjén is. (Lásd Kepler) , arra meg a nagyobb shader erejű APU lesz az alkalmasabb.
Brazosról már számtalanszor leírtam a véleményem, nálam Atommal együtt kuka kategória
Milyen "kár" hogy sok vásárló nem ért veled egyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17 - alap
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest