Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vix64

csendes tag

Nekem van tőlük egy termékem, az JXD S5110 névre hallgat.
    Én az everbuying.com oldalról rendeltem, 1,5 hónap alatt meg is érkezett. Az egyedüli hibája, hogy az everbuying átvert, mert kapacitív kijelzőt írtak rá, de rezisztív kijelzője van a masinának (3 érintést tud egyszerre érzékelni).
    - 1db A9 1Ghz van benne 512MB rammal. Nincs sok tapasztalatom Androiddal, de azt kell, hogy mondjam, hogy rohadt lassú rajta a 4-es verzió. Próbáltam böngészni vele kb 2 percig, aztán fel is adtam.
    Amire én vettem, arra viszont tökéletes - emulátorokat teljesen faszán futtat, és lehet játszani vele Super Mario-t és Sonic-ot is, így a 7 éves unokahúgomnak pont ideális.

iPhone-t használok, nagyon tudom értékelni a minőségi termékeket, de 87 dollárért ez egy teljesen jó vétel volt. A káva jó fogású, kézbe illik a mérete ellenére. A 4 irányú joystick lehetne egy kicsit jobb, járhatna rövidebb úton pl. és az analóg joy pedig a tengelye körül körbe tud forogni - de ez csak kicsit idegesít.
    Legnagyobb hibája a rezisztív kijelző, de még ennek ellenére sem szar a masina.

Hivatalos oldaluk: link

Új hozzászólás Aktív témák