- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#72042496 #16 üzenetére
Az lehet hogy nem kéne, de ez van.
Én mondjuk már kiszálltam az ilyen iphone csatákból, a véleményem ugyan nem változott de visszaolvasva a régi vitákat szánalmas és nevetséges mind a 2 fél.Mondjuk evonenak van egy különösen unszimpatikus stílusa, de ez legyen az ő baja.
-
törölt tag
Itt sem kéne, hogy ez legyen, főleg nem egy ilyen hírnél, amihez olyan sok köze nincs az Apple-nek. Egyébként véleményem szerint ez a megoldás egy förmedvény.
Igaz, még mindig jobb, mint amit az N95-nél láthattunk anno.
-
evone
őstag
sokan pedig sajnos attol okadnak hogy beneznek egy iphone hirbe, es akkor csak azt latjak hogy szar az iphone, szar az apple, homokos aki apple termeket hasznal es kulonbenis! hogyha irl valaki nem tetszik, ahhoz se mentek oda tomegesen hogy te nem tetszel, es nem veritek agyon.
-
Scalpel
senior tag
Az iphone-nal valószínűleg keveseknek van baja. Ellenben az Apple marketingjével, ami enyhén szólva szánalmas (szakmailag persze világverő... de ez más tészta).
Apple hype? Ismerős a kifejezés? Na ettől hánynak sokan, többek közt én is. De az iphone tudása nem rossz, ettől függetlenül. Érted már? -
evone
őstag
akkor mirol beszelunk? mert mar megint rogton az apple van lefikazva... nagyon unalmas mar ez a fika , nem igaz hogy nem unjatok meg. regeljetek be egy szaraziphone domaint, rakjatok oda egy forumot es mindennap szarozzatok le 1-2 postban es ugy senkit nem zavarni gondolom, de ez hogy minden egyes hirben apple meg iphone fika van ....
-
evone
őstag
válasz
Ankhiszesz #4 üzenetére
alapbol adnak torlokendot a telefonhoz
-
Ankhiszesz
tag
válasz
infectedmann #1 üzenetére
Én már felajánlottam, hogy gyártok eredeti itörlökendőt, hogy azzal lehessen törölgetni a képernyőt. Csak gondolj bele mijen hasznos kiegészítő lenne a telefonhoz. De sajnos elutasították az ajánlatomat, ezért úgyhiszem mégsem leszek millomos.
-
Integra
titán
válasz
ez nem pc...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Nem hát, Apple mindig csak előre tekint, így a beszállító esetleg kiegészítőt gyártó cégek is...
-
infectedmann
őstag
1st gen iPhone -hoz már nem is gyárt senki új extrákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest