- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jabá
tag
Üdv!
Tudja valaki hova és hogyan kell elhelyezni a proci hőmérséklet érzékelőjét?
-
Szajbee
tag
Sziasztok!
Keresgélek én is ventiszabályzót és ez nagyon tetszik.
A Zalman MFC2-ről már letettem, mert nem tudják kezelni a Noctua ventiket? Ennek van baja a Noctuával? -
proci985
MODERÁTOR
tyümm, a 3.5ösnek közvetlen ellenfele van egy Lian-Li személyében, ami három ventit tud, három hőfigyelővel, kék háttérvilágítással (de asszem tud színt is váltogatni, csak arra már lusta voltam
), szálcsiszolt aluval. gombos, ami ajtós házon előny. tetejében még talán olcsóbb is.
nekem van egy jelenleg a gépben az előbb említett Lian-Li ból, meg egy Zalman MFC1plus. 8 venti, meg egy kilencedik PWMes az alaplapon. és aktívan szoktam csavargatni, játék alá kell a hűtés, egyébként meg lehúzott ventikkel se megy semmi 45 fok fölé, szóval feleslegesen zajonganak/fogyasztanak. mellesleg az mfc1+ azért 8ból megáll... én annyiért vettem. ajtós házon az is parás, de pont annyira be lehet süllyeszteni, hogy az ajtót nyugodtan be tudd csukni
kicsit extrém, dehát húzott quad alá toronyházban nem árt a légszállítás
-
[CM]Crusher
senior tag
Itt találtok több adatot is.
-
PH-User
addikt
Nekem tetszenek.
-
mephi666
nagyúr
vagy dobják úgy össze pl a vga-t, hogy te beégethesd a biosába, hogy max hány fokon tartsa a hőmérsékletét a legkisebb fordulatszám mellett... totál intelligens megoldás lenne úgy, hogy mindennel kompatíbilis...
-
JoeYi
őstag
igazad van, az is kőkorszaki
Hangvezérlés abszolút elképzelhető, depl egyserűbb megoldás, amit havernál láttm, hogy bal egérgomb megnyomására indult a vas.
Én csak azt mondom, hogy én nem csinálnám. Persze az is érthető, hogy ad némi buhera érzetet a gépezéshez, hogy napi szinten kell tekergetni/finomhangolni.
-
Na most lehet velem van a baj, de sztem pont olyan mint a Kaze Master....
Én Zalman MFC2-t vennék.... -
Puma K
nagyúr
Eléggé bejövös mind a Scythe és a Zalman megoldása.
Csak az a gond velük hogy 10k felett van az áruk... potméterekért (habár nem az van bennük) nem fogok fizetni annyit...
A Scythe elég szépen néz ki, de a 5,25 col-os verzión csak 4 ventit tudok vezérelni, de legalább ki vannak írva a hőmérsékletek, de a Zalmanon meg több ventit tudok szabályozni, de nincs kijelző.Ha nem lesz plafonon az USD/EUR akkor majd esetleg szóbakerülhetnek...
-
Devid_81
félisten
mint egy erősítő előlapja
de amúgy vagány -
JoeYi
őstag
szóval sokan használják. Én akkor is olyan megoldást preferálnák, hogy szoftveresen legyen változtatva a ventik sebessége, mert az, hogy játék/netezés közben manuálisan tekergetni eléggé kőkorszaki megoldás. Mintha a TV-t kézzel kapcsolgatnád, ha csatornát akarnál váltani (mármint távirányító helyett.)
-
kavicssli
addikt
6 venti van a gépembe lassan tényleg kellene vennem egy ilyen kütyüt!Habár a Zalman cucca sem rossz!
-
edipqe
senior tag
a feketének jó a designja, nekem mondjuk 3 dióda bőven elég lenne, de hát mindenki máshová dugja be
-
Anubis_9
addikt
Én ilyet használok, feketében. Gyönyörű! ZM-MFC1 Plus Azért a CPU ventijét gyakran csavargatom!
-
v.tom
őstag
Tényleg jól néz ki. Remélem a dolgát is jól végzi. Csak az ára... De hát valamit valamiért.
-
phpmoli
tag
-
-
JoeYi
őstag
ilyesmit használ egyáltalán vki? És aki használja, az hozzá nyúl egynél többször az élete folyamán?
Szerintem ezt beépíi az ember, megtalálja az ideális fordulatot, aztán soha többé hozzá nem nyúl, ergó fölös a kijelző...
-
Treb
tag
Nem rossz!
-
CYBERIA
őstag
Ezekben egyszerű potméter van, vagy PWM?
-
Muton
addikt
voltmár, csak az nem alu volt, hanem teljesen csillogott
-
mephi666
nagyúr
a nagyobb szűk 10k-ba kerül...
erre a gmc házra emlékeztet engem:
habár ezen csak hőmérő van azthiszem...
-
Integra
titán
na ez végre szép
-
nádasi
tag
Igen, hála istennek a szálhúzott alumínium nagyon előtérbe került.
7-8 éve hogy örült volna az ember egy ilyennek, akár műanyagból is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest