Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A dolog igen egyszerű. Ha a pofátlanul magas árakból fejlesztenének is, nem csak a "fenntartásra" menne el a sok pénz (és a felsőbb körök zsebébe, természetesen, az itt így szokás), működne. Máshol, más országokban, sokkal nagyobban működik, sokkal jobban, és lényegesen olcsóbban.
A HTC egyébként most olyan, mint a Nokia volt fénykorában. Anno a Nokia mobilok drágábbak voltak az azonos tudású más modelleknél. Megfizetted a minőséget (ami akkor tényleg minőség volt), mert akkor még tényleg olyan márka volt. Jön egy újabb, eddig ismeretlen gyártó, és felállít egy mércét, onnantól az a tuti. Persze ez természetes. De a HTC ugyanazt csinálja, mint a Nokia. Jön valami új, az új készülék tulajdonosainak jár, a régebbiek meg mehetnek a búsba, vagy épp a boltba új telefont venni, ha kell a szolgáltatás. Pofátlan dolog, de ugye a gépezet...
-
Brutális eb
addikt
Előbb csinálnák meg normálisan a htcsense weboldalt csomó embernek nem működik.
-
m@xsys
senior tag
válasz
Neil Watts #5 üzenetére
Szerintem ne idegesítsd fel egy morcos Legend tulajdonost
, akinek a szó szerint drága készüléke nagyon sokszor megfordult az E-Care Kft-nél (HTC hivatalos szerviz), ahol természetesen mindig úgy kapta vissza a készüléket: Javítva és a hiba nem jelentkezik.
A kálváriája után és ebből tanulva én SOHA nem veszek HTC-t!!!Szerintem ha gombsadi leakarja írni nem túl rövid HTC-s történetét, akkor hamarosan megteszi egy blog bejegyzésbe. Remélem olvashatjuk.
-
R.I.P
csendes tag
Én sem bánnám, ha inkább arra koncentrálna a htc, hogy ne veszítse el a már meglévő ügyfeleit. Mit szólnának mondjuk ha a desire-en működne a friend stream, vagy kapna új sense-et? Három éve htc-s vagyok, de kezdenek rossz irányba menni...
-
törölt tag
hát igen, csak éppen a mobilnet nem elég stabil, és nincs hozzá elég masszív infrastruktúra, hogy ténylegesen kibírjon akkora terhelést, amit a növekvő felhasználói bázis kibírna. már így is pampognak a zsolgáltatók, hogy túlhasználják a hálózatukat, akik youtube-oznak, meg hasonlókat csinálnak, pedig ráadásul ezek még forgalomkorlátos csomagok. hogy akarnák ezzel kiváltani a vezetékes vonalakat...?
ClioRS: szerintem azzal az a baja lenne a HTC-nek, hogy úgy mindenki letölthetné, még ha nincs is HTC telefonja, akkor is...
-
-
schummy
tag
Az pláne jó lenne ha mondjuk a "sima" Desire is megkapná az új Sense kezelőfelületet...
-
ClioRS
őstag
Nem lenne kézenfekvőbb, ha a Marketre tennék ezeket a tartalmakat? Kicsit egyszerűbb lenne a júzernek....
-
Kezdem megérteni, hogy a Fancy Widget első verzióját miért állíttatta le a HTC, az Optimusomon pont ilyen az óra, még a hőmérséklet és napi maximum/minimum is pont ugyanott van és ugyanúgy néz ki...
Amúgy látszik mindenki a mobilnetre épít, de nem tudom, az árakat nálunk is mérsékelni kellene, mert jelenleg pofátlanul drága, akárcsak a perdíjak.
-
gombsadi
aktív tag
Csak annyi a véleményem, hogy menjen a jó (sípolás) a HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Könyvek, zenék és videók elérésével is gyarapodni fog a HTC Sense online szolgáltatásainak köre.
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest