Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A képregények 50 éve futnak, tele vannak ellentmondással és retconnal; de a Vasember-Hulk-Thor-Amerika kapitány filmek nem erőszakolták meg azt a világot, hanem szépen beleillenek. Az X-Mennél már vannak olyan dolgok, amik miatt húzom a szám - de azt nem a Marvel csinálta, ahogy a Pókembereket, a Fenegyereket és az F4-et sem.
Amúgy egy interjú szerint a játékokat tekintve a mobil platformok és a szociális oldalak lesznek előtérben, nem a konzolok (és nyilván nem a hagyományos PC). Kerítek majd forrást is hozzá, ha lesz egy kis időm erre.
-
Játék>Film. 2 különböző dolog. ott én csillogok villogok
Amúgy nem csak a lézerkardozás hanem az egész technikai cg bemutató amivel etettek minket az volt sok. Az arénás jelenet valamelyik részben az már végképp kikészített. értelmetlen volt.
valaki írta hogy A Jedi visszatér után rossz választás volt a srác. Na igen de az még Lucas műve volt, az Avengers szerintem tökéletes szereplőgárda.@ Disney. Szerintem kell ez a váltás, mert a haldoklik az Dagoba rendszer már.
-
Mr. Teddy
őstag
Jaja. Maximalista eléggé. Nem is keveset toldozgatott, foltozgatott a régi szérián is. Lehet ez a felállás a legjobb, kell egy jó rendező (most hirtelen nem tudom ki rendezi), frankó forgatókönyv, ő meg háttérben konzultánsként tanácsokat ad, meg ötleteket.
Ahogy olvasom sokan úgy vannak, hogy csak elbarmolják a star warst. Én úgy vagyok vele, hogy lássuk mi sül ki belőle. Nekem elég, hogyha a star wars világ benne van a filmben, csak legyen valami. Nem olvastam sw könyveket, de biztos rengeteg jó sztorit fel lehet dolgozni.
-
Esetleg a Thrawn-trilógiát lehetne kicsit átalakítani, hogy ne a régi főszereplők vigyék a sztorit, hanem azok utódai/gyerekei, így meglennének az új generációs hősök is. Bár valószínűleg alternatív vonalat kezdenek, nem fognak hozzányúlni Zahn műveihez. Amit nagyon sajnálok, mert rettentő színvonalas az a trilógia!
Agy új X-Wing vagy TIE játéknak én is nagyon örülnék, zseniálisak voltak ezek a játékok anno. Azóta sem élveztem annyira űrszimuáltort! (Igaz, nem is volt kedvem mást kipróbálni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest