- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Igen, raadasul meg mindig van veluk gond. Melegszik. Aktiv hutes nelkul a beigert 2Ghz elerhetetlen. Korabban a freaktabon (vagy a cnx software com-on) olyat is olvastam, hogy a 4K-s HDMI kimenettel is van valami. Olyasmit olvastam, hogyha 4K-ra kepes keszuleket erzekel, akkor beall 4K 60Hz felbontasra. Ami ay 1.4-es HDMI-n elegge optimista lepes. Nem is sikerul
Masik dolog, hogy volt nehany rockchipes eszkozom, es mindegyikhez totalhulladek volt a gyari firmware (erpsze ebben a tobbi kinai gyarto se sokkal jobb).
Legvegsokeppen pedig a cnx-en olvastam, hogy meg Cortex-A17 sem igaz, mert csak A12-es. Persze ettol meg nem dol ossze a vilag, de hat azert megiscsak, na.
En a multheten untam meg a 3288-as TV okositora valo varakozast, es vettem egy Amlogicos ketyeret. Ez sem tokeletes, de sebesseg, kepminoseg, ... teren hatarozott elorelepes a ketmagos rk3066-os mk808 utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest