- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Akkor lehet, hogy a Demo verzio kevesbe kiforrott mint a teljes jatek.
Minden esetre artani nem art majd egy erosebb modell, mert a 720p-s kijelzon a nativnal kisebb felbontas eleg gazul nez ki szerintem. Kivancsi vagyok, hogy lesz-e akkora ez az upgrade, hogy tenyleg erezzem a kesztetest a valtasra.Ami itt erdekesse teszi most a dolgokat (legalabbis szerintem) az az, hogy most mindket nextgen konzol eleg vonzora sikeredett.
PS5 a meglevoes kozeljovobenmegjeleno exkluzivjaival es a full extras kontrollerrel eleg bejovos (plane nekem, aki vilag eleteben PS oldalon volt).
Az XBOX gepek is tetszenek, mostani GPU arakat nezve egy gamepass elofizuval baromi jo ajanlatnak tunnek. XSS veszett jol nez ki es FHD TV melle (meg ugye gamepassal) ezzel az arcedulaval nagyon tetszik. Budos eletben nem gondoltam volna, hogy XBOX konzol nekem tetszeni fog (Halo/Gears nekem nem jon be), de gamepassal a kepben, brutal jo dizajnnal es quick resume-al nagyon bejovosek.Most ha megjelenik egy jobb, erosebb Switch, ami minden eddigi problemamat orvosolja, fogalmam sincs, mit fogok lepni. Mert ha mar penzt fogok konzolra kolteni a masik 2 konzol is benne lesz a kepben. Meg akkor is, ha a eladnam es ugy vennem a frissitett verziot, ami biztos dragabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest