Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Felesbandi

senior tag

válasz Tentalus #32 üzenetére

Akkor lehet, hogy a Demo verzio kevesbe kiforrott mint a teljes jatek.
    Minden esetre artani nem art majd egy erosebb modell, mert a 720p-s kijelzon a nativnal kisebb felbontas eleg gazul nez ki szerintem. Kivancsi vagyok, hogy lesz-e akkora ez az upgrade, hogy tenyleg erezzem a kesztetest a valtasra.

Ami itt erdekesse teszi most a dolgokat (legalabbis szerintem) az az, hogy most mindket nextgen konzol eleg vonzora sikeredett.
    PS5 a meglevo es kozeljovoben megjeleno exkluzivjaival es a full extras kontrollerrel eleg bejovos (plane nekem, aki vilag eleteben PS oldalon volt).
    Az XBOX gepek is tetszenek, mostani GPU arakat nezve egy gamepass elofizuval baromi jo ajanlatnak tunnek. XSS veszett jol nez ki es FHD TV melle (meg ugye gamepassal) ezzel az arcedulaval nagyon tetszik. Budos eletben nem gondoltam volna, hogy XBOX konzol nekem tetszeni fog (Halo/Gears nekem nem jon be), de gamepassal a kepben, brutal jo dizajnnal es quick resume-al nagyon bejovosek.

Most ha megjelenik egy jobb, erosebb Switch, ami minden eddigi problemamat orvosolja, fogalmam sincs, mit fogok lepni. Mert ha mar penzt fogok konzolra kolteni a masik 2 konzol is benne lesz a kepben. Meg akkor is, ha a eladnam es ugy vennem a frissitett verziot, ami biztos dragabb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák