- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Akkor lehet, hogy a Demo verzio kevesbe kiforrott mint a teljes jatek.
Minden esetre artani nem art majd egy erosebb modell, mert a 720p-s kijelzon a nativnal kisebb felbontas eleg gazul nez ki szerintem. Kivancsi vagyok, hogy lesz-e akkora ez az upgrade, hogy tenyleg erezzem a kesztetest a valtasra.Ami itt erdekesse teszi most a dolgokat (legalabbis szerintem) az az, hogy most mindket nextgen konzol eleg vonzora sikeredett.
PS5 a meglevoes kozeljovobenmegjeleno exkluzivjaival es a full extras kontrollerrel eleg bejovos (plane nekem, aki vilag eleteben PS oldalon volt).
Az XBOX gepek is tetszenek, mostani GPU arakat nezve egy gamepass elofizuval baromi jo ajanlatnak tunnek. XSS veszett jol nez ki es FHD TV melle (meg ugye gamepassal) ezzel az arcedulaval nagyon tetszik. Budos eletben nem gondoltam volna, hogy XBOX konzol nekem tetszeni fog (Halo/Gears nekem nem jon be), de gamepassal a kepben, brutal jo dizajnnal es quick resume-al nagyon bejovosek.Most ha megjelenik egy jobb, erosebb Switch, ami minden eddigi problemamat orvosolja, fogalmam sincs, mit fogok lepni. Mert ha mar penzt fogok konzolra kolteni a masik 2 konzol is benne lesz a kepben. Meg akkor is, ha a eladnam es ugy vennem a frissitett verziot, ami biztos dragabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest