- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Akkor lehet, hogy a Demo verzio kevesbe kiforrott mint a teljes jatek.
Minden esetre artani nem art majd egy erosebb modell, mert a 720p-s kijelzon a nativnal kisebb felbontas eleg gazul nez ki szerintem. Kivancsi vagyok, hogy lesz-e akkora ez az upgrade, hogy tenyleg erezzem a kesztetest a valtasra.Ami itt erdekesse teszi most a dolgokat (legalabbis szerintem) az az, hogy most mindket nextgen konzol eleg vonzora sikeredett.
PS5 a meglevoes kozeljovobenmegjeleno exkluzivjaival es a full extras kontrollerrel eleg bejovos (plane nekem, aki vilag eleteben PS oldalon volt).
Az XBOX gepek is tetszenek, mostani GPU arakat nezve egy gamepass elofizuval baromi jo ajanlatnak tunnek. XSS veszett jol nez ki es FHD TV melle (meg ugye gamepassal) ezzel az arcedulaval nagyon tetszik. Budos eletben nem gondoltam volna, hogy XBOX konzol nekem tetszeni fog (Halo/Gears nekem nem jon be), de gamepassal a kepben, brutal jo dizajnnal es quick resume-al nagyon bejovosek.Most ha megjelenik egy jobb, erosebb Switch, ami minden eddigi problemamat orvosolja, fogalmam sincs, mit fogok lepni. Mert ha mar penzt fogok konzolra kolteni a masik 2 konzol is benne lesz a kepben. Meg akkor is, ha a eladnam es ugy vennem a frissitett verziot, ami biztos dragabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest