- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Akkor lehet, hogy a Demo verzio kevesbe kiforrott mint a teljes jatek.
Minden esetre artani nem art majd egy erosebb modell, mert a 720p-s kijelzon a nativnal kisebb felbontas eleg gazul nez ki szerintem. Kivancsi vagyok, hogy lesz-e akkora ez az upgrade, hogy tenyleg erezzem a kesztetest a valtasra.Ami itt erdekesse teszi most a dolgokat (legalabbis szerintem) az az, hogy most mindket nextgen konzol eleg vonzora sikeredett.
PS5 a meglevoes kozeljovobenmegjeleno exkluzivjaival es a full extras kontrollerrel eleg bejovos (plane nekem, aki vilag eleteben PS oldalon volt).
Az XBOX gepek is tetszenek, mostani GPU arakat nezve egy gamepass elofizuval baromi jo ajanlatnak tunnek. XSS veszett jol nez ki es FHD TV melle (meg ugye gamepassal) ezzel az arcedulaval nagyon tetszik. Budos eletben nem gondoltam volna, hogy XBOX konzol nekem tetszeni fog (Halo/Gears nekem nem jon be), de gamepassal a kepben, brutal jo dizajnnal es quick resume-al nagyon bejovosek.Most ha megjelenik egy jobb, erosebb Switch, ami minden eddigi problemamat orvosolja, fogalmam sincs, mit fogok lepni. Mert ha mar penzt fogok konzolra kolteni a masik 2 konzol is benne lesz a kepben. Meg akkor is, ha a eladnam es ugy vennem a frissitett verziot, ami biztos dragabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest