- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Jó cikk, a nyakkendő nagyon tetszett, volt amikor kellett volna
A bringás index is jó, de csak annak, aki sokat megy este pláne lakott területen kivűl ahol nincs közvilágítás. Ez az UV kütyű nem tudom mennyire hatásos vagy csak inkább paraszt vakitás.
Ha valakit komolyan érdekel a 3D nyomtatás és pénze is van rá a tinydeal-en láttam 250-ért elég profi gépet [link]
-
caprine
senior tag
válasz
Szakbarbár #18 üzenetére
Én is valahogy így tudom, persze az a) pont amugy is elég veszélyes, a b)- én azért me szoktam csinálni ha kicsi a forgalom, mert ahol lakom ott egy 2x2-es főut van, de ha sok a 4kerekű, akkor tovább megyek és a zebrán megyek át. Ehhez még annyit érdemes hozzá tenni, amit a bringások többsége nem tud, hogy tilos zebrán bringával átkerekezni, csak gyalogosként tolva szabályos, illetve ha van felfestett sárga bringasáv ott szabályos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest