- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
-
rauschie
senior tag
Talán a thermaltake/thermalright gyártott egy ilyen párnát amiben valami szilárd anyag olvad fel hőelvonás közben (valamilyen só volt, kémia nem az erősségem ne kövezzetek meg pls), azt ráteszi az ember egy ilyen cuccra vagy akár egy rajztáblára és máris mehet a gondtalan ölben notizás.
-
LonGleY
veterán
Hagyjuk már ezt a karácsonyosdit, herót a köbön...
-
WonderCSabo
félisten
Jujj, feltalálták a spanyolviaszt... És az árát is felemelték.
-
[CS]Blade2
addikt
Teljesen mindegy, mert nem az a baj, hogy azért melegszik túl, mert befogod a lábaddal a szellőzést, hanem azért mert a notebook gyártók cse**nek normális hűtőt tervezni az egyre jobban melegedő alkatrészekhez. Így ha szabadon van sem elég a hűtés.
Nem is értem igazán, hogy aki teszteli, kipróbálja ezeket, és már bekapcsoláskor 200°C a cucc, sonkát lehet rajta sütni, és piacra dobják... Így jó, hogy van kereslet ezekre a hűtési "megoldásokra", a másik, hogy a folyamatosan az üzemi hőmérséklet felső tartományában van az alakrész, az nem lesz olyan hosszú életű, mint egy normális ésszerű hőmérsékleten tartott eszköz. -
HXY
addikt
Az IKEA oldalán ezt írják:
"A terméket szerelni kell"
-
Gordiann
őstag
Jéééé ilyen is létezik???
Azonnal kell egy! Ha gépelek, az esetek 90%-ában fekszek vagy ülök és a laptop az ölemben van.
Egy sima párnát szoktam alá tenni, de ezek szerint van ilyen spéci cucc isElnézek az Ikeába sztem. köszi nektek!
-
rdi
veterán
Arról nem is beszélve, hogy ilyen hazai termék is kapható:
[link] -
Mazsika
őstag
sz.tem nem rossz ötlet! bár én nem használok ilyet, de pl hugomnak el tudnám képzelni notijához mert ő nonstop ölbe nyomja...
-
Ste
addikt
ekkora csalást a képekkel!
az egyenes lap alatti kis lehajló részből minek megy felfelé a nyíl? onnan mi szellőzik?
és ha jól látom a nő lába sem melegszik be farmerban a tartó alatt. ellenkező esetben azokat a nyilakat sem tudom értemezni -
spirit007
senior tag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
Azt a típust ismerem ! És még melléfér egy kispizza és egy korsó sör is
-
k.
őstag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
Hát igen csak épp a butorlap kevésbé desingolt.De hát ez van
.
Egyébként tulzottan énsem értem ennek a mivoltát.Ha valakit zavar hogy melegszik ne használja ölben. -
Peter Kiss
őstag
Ha már Karácsonyra szeretnéd, akkor leszereled az egyik nagyobb konyhaszekrény-ajtót, és kész is. Épp a hétvégén szereztem be egy ilyen bútorlapot, a notebook kényelmesen elfér rajta, ráadásul még egy egér is szaladgálhat mellette.
-
luw2win
őstag
És ezt igy laptoptáskába belefér, vagy csak ugy rohangál vele az ember...
én nem tudom elképzeli h mikor is használnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest